Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Najdou tělo Maddie? Scotland Yard bude kopat v místech, kde dívenka zmizela

Autor: shp - 
5. května 2014
09:12

Vyšetřovatelé z britského Scotland Yardu se chystají zamířit do portugalského letoviska Praia de Luz, kde před sedmi lety zmizela britská dívenka Maddie krátce před svými 4. narozeninami. Domnívají se, že by tam mohlo být zakopáno její tělo, které tam ukryl únosce a vrah.

Kate a Gerry McCannovi se nikdy nevzdali naděje, že by se jejich dcerka nikdy nenašla. Teď se ale musí připravit na nejhorší. I když Scotland Yard nadále pátrá po možných stopách a podezřelých únoscích, musí brát v potaz i tu nejděsivější možnosti, že je dívenka již mrtvá.

Proto se vyšetřovatelé rozhodli, že vyrazí do Praia de Luz a v jeho okolí začnou kopat ve snaze najít tělo dívenky, nebo vyvrátit teorii, že ji vrah v těchto místech zakopal. Portugalská strana již dala k tomuto kroku souhlas.

Zdroj blízký McCannovým britskému Mirroru prohlásil: „Kate a Garrymu policie řekla, že budou kopat v Praia de Luz. Pro nebohé rodiče Maddie to bude bolestivé a emotivní.“ Naděje umírá poslední...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 5. května 2014 12:13 )

Jo, jo, pro rodiče to bude bolestné. Budou se klepat strachy jestli tělo policie náhodou nenajde a jestli na něm nezůstaly zachované stopy usvědčující z činu právě je.

Zobrazit celou diskusi