Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyšetřovatelé případu ztracené Maddie: Máme osm podezřelých!

Vyšetřovatelé pátrají po muži, který zneužil již pět holčiček.
Vyšetřovatelé pátrají po muži, který zneužil již pět holčiček.  (Autor: profimedia.cz/ČTK)
Autor: ljš - 
8. května 2014
13:30

Sedm let bezvýsledného pátrání! Pomůže osm jmen, která teď prověřují detektivové, konečně najít odpověď na otázku, co se stalo malé Maddie McCann, která je od roku 2007 nejhledanějším dítětem světa?

Britští policisté, kteří vyšetřují zmizení malé Maddie McCann identifikovali osm klíčových podezřelých, se kterými potřebují v blízké době mluvit.

Tým detektivů Scotland Yardu je v Portugalsku od středy a chystá se na sérii jednání s tamní policií. Zatím se jim již podařilo získat povolení, aby mohli začít kopat nedaleko místa, kde holčička před sedmi lety zmizela. Skupina se skládá ze šesti vyšetřovatelů, z nichž dva se specializují právě na hledání těl obětí násilných trestných činů.

Podle deníku Mirror jsou tři z osmi podezřelých bývalí zaměstnanci hotelu Ocean Club, ze kterého holčička během dovolené s rodiči zmizela. Portugalci ale Britům zatím nepovolili prozkoumat bankovní konta těchto lidí. Přitom právě pohyby na účtu by mohly odhalit možné kriminální jednání.

Vyšetřovatelé chtějí získat také povolení k tomu, aby mohli podezřelé osoby vyslechnout. U jednoho z údajných únosců to už však nebude možné. Drogově závislý Euclides Montero, jehož jméno je v souvislosti se zmizením holčičky často skloňováno, zemřel v roce 2008 při nehodě traktoru.

welcomet ( 8. května 2014 16:16 )

š.tětk.a

welcomet ( 8. května 2014 15:20 )

Z Maddie už bude pravděpodobně šikovná a exkluzivní ***

fimena ( 8. května 2014 13:47 )

A co deti ktere byly uneseny nebo jsou nezvestne a patrani po nich se zastavi po nekolika letech chudaci jejich rodice...........Tohle patrani jede dal...........

Zobrazit celou diskusi