Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zvrat v případu ztracené Maddie: Portugalci zakázali Britům vyšetřovat podezřelé!

Autor: INT, lm - 
7. května 2014
22:57

Šok pro rodiče unesené Maddie! Britská policie pátrající po zmizelé holčičce narazila na odpor portugalských protějšků. Zakázali jim prohledat domovy podezřelých.

Vyšetřovatelé ze Scotland Yardu, kteří mají na starosti případ nezvěstné Maddie, předpokládají, že zmizení holčičky má spojitost se sérii vloupání v oblasti portugalského pobřeží v letech 2004 až 2006. Tato vloupání totiž byla často doprovázena sexuálními útoky na holčičky, které sem přijely s rodiči na dovolenou. V té době podle nich na pobřeží řádil pedofil, který napadl nejméně pět dívek.

Podezření z vloupání padlo na bývalé zaměstnance rezortu Ocean Club, kteří zde pracovali v době, kdy Maddie zmizela. Navíc detektivové na základě analýzy jejich mobilních telefonů odhalili, že všichni podezřelí se v inkriminované době pohybovali velmi blízko místu únosu. Hodiny po něm byli v úzkém kontaktu. Britští vyšetřovatelé jim proto chtěli prohledat domovy, to ale zatrhla portugalská policie. Detektivové ze Scotland Yardu se ale nevzdávají a doufají, že se jim portugalské protějšky podaří přesvědčit.

Britská holčička Maddie zmizela krátce před svými čtvrtými narozeninami v roce 2007 z portugalského letoviska Praia de Luz. Když se rodiče vrátili z večeře, v postýlce již nebyla.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi