Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Němec si je jistý: Vím, kde pohřbili Maddie!

Autor: lvi - 
7. ledna 2014
23:03

Třiačtyřicetiletý Němec Michael Schneider (43) tvrdí, že ví, kde se nachází tělo unesené Maddie McCann. Sdělil to deníku Bild s tím, že zmíněný fakt zjistil během soukromého vyšetřování, které podniká v Portugalsku od prosince.

Propast na samém jihozápadě Portugalska je údajně hrobem malé Maddie!  „Mám informaci, že je mrtvá a je pohřbená v těchto skalách!“ sdělil Němec policii, která po dívce marně pátrá už skoro sedm let.

U této skály je údajně pohřbená Maddie McCann. U této skály je údajně pohřbená Maddie McCann. | bild.de

V oblasti začali intenzivně pátrat horolezci.

Nejdřív tvrdili, že Maddie zabili rodiče

Portugalští vyšetřovatelé pátrání po Maddie ukončili kontroverzním způsobem. Jedna z vyšetřovacích verzí byla i ta, že rodiče Maddie sami zabili a fingovaným únosem se snaží od její smrti odvést pozornost. Tím pobouřili nejenom zdrcenou maminku a tatínka, ale i většinu britské veřejnosti.

Výpovědi ukazují na gang pedofilů

Podle nových výpovědí svědků se policie domnívá, že by za zmizením dívky mohl být gang zhruba pěti pedofilů. Naděje, že je dívka naživu, byť trpí, tak stále existuje. McCannovi přijali zprávu o znovuotevření případu s nadšením.

Maddie McCann zmizela v roce 2007 jako tříletá z apartmánu svých rodičů v letovisku Praia da Luz

aanitaa ( 8. ledna 2014 12:51 )

taky si to myslim

aanitaa ( 8. ledna 2014 12:49 )

e.44 ( 8. ledna 2014 11:14 )

Mrtvá je každopádně a nikdo mi nevymluví že jí mají na svědomí rodiče. Nechovali se jako milující rodiče ani před jejím zmizením ani po něm. A že tím jejich obviněním Portugalci pobouřili nejenom prý zdrcenou maminku a tatínka, ale i většinu britské veřejnosti, nic nedokazuje. Rodiče se zachovali jako běžní viníci co se z toho chtějí dostat. Zahráli pobouření a zdrhli z Portugalska před usvědčením a pak zapracovala uražená britská veřejnost cítící se té portugalské nadřazená a tím donutila britskou vládu k intervencím a vlastně zlikvidování už vyřešeného případu i hlavního detektiva Goncalo Amarala. A aby rodiče udrželi zdání své neviny, spustili kolotoč s hledáním Maddie s tím, že to časem nechají vyšumět, jenže se časem ukázalo, že je to slušně živí, tak ten penězovod občas nějakou fámou přiživěj a jede se dál.

e.44 ( 8. ledna 2014 11:01 )

Ne každý je tak přízemní jako ty a uvázaný někde za pultem a pod.. Někteří lidé se dokáží zajistit na léta dopředu, jiní jsou schopní vydělávat kdekoli a mají koníčky, někdo třeba soukromé pátrání... Jinak jsi sem spadla asi z měsíce. Když nepočítám případy kdy dítě někde dva, tři dny trucuje, je u nás ročně nezvěstných kolem tisícovky dětí. Dost se jich k rodičům nikdy nevrátí a mnoho případů není vyřešeno po desítky let.

chanel5 ( 8. ledna 2014 10:49 )

Tak to jsi teda zcela mimo realitu. V Česku se denně ztratí ca 20 dětí. Neuvěřitelné, ale pravdivé. A ne každý případ vyřeší.

Zobrazit celou diskusi