Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozřešení případu ztracené Maddie: Unesl ji kvůli heroinu?

Autor: kat, geok - 
3. listopadu 2013
23:03

Portugalská policie nedávno opět otevřela případ ztracené britské holčičky Maddie, která před šesti lety zmizela z hotelového pokoje během dovolené v Portugalsku. Hlavním podezřelým z jejího únosu je v tuto chvíli Euclides Monteiro (†40), kterého před čtyřmi lety přejel traktor. Maddie nejspíš unesl, aby měl peníze na drogy – byl totiž závislý na heroinu!

Vzhledem k tomu, že nekontaktoval rodiče dívky s požadavkem na výkupné, pravděpodobně ji prodal na černém trhu s dětmi. V takovém případě by její rodiče měli stále naději, že je Maddie naživu.

Viděla ho krást

Mohlo to být ale ještě trochu jinak. Vyšetřovatelé pracují i s verzí, že Maddie byla jen nepohodlným svědkem jedné z Monteriových četných krádeží! V letovisku, kde dívenka zmizela, totiž pracoval. V roce 2006 ovšem dostal výpověď, protože kradl peníze z pokladen restaurace a vykrádal hotelové pokoje. V době, kdy z mizela Maddie, byl ovšem opět poblíž! Je proto dost možné, že ji unesl ze strachu, že ho viděla krást.

Msta za výpověď

Motivem by ovšem ale mohla být i pouhá pomsta za výpověď! Únosem dítěte z hotelového pokoje chtěl možná jen pošpinit pověst letoviska. Ať tak či onak, Monteiro je po smrti a policii už nepoví, zda je Maddie naživu, nebo kde se nachází...

doktorsafranek ( 4. ledna 2014 12:21 )

Jde o zámožnou rodinu.Je velice divné, že děcko echali na pokoji... Ovšem toto uvažování je nejspíš scestné

aanitaa ( 4. listopadu 2013 11:07 )

Taky si myslim ,ze rodice v tom maji prsty!

e.44 ( 4. listopadu 2013 11:02 )

Jasně, ....a unes jí v autě jejích rodičů, kde byla nalezená její krev a které pes opakovaně určil jako místo kde bylo mrtvé tělo Jděte už s těma nesmyslnejma blábolama do pérdele

Zobrazit celou diskusi