Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Postrach všech kuřáků: Dívce explodovala elektronická cigareta!

Mladé britské servírce explodovala elektronická cigareta na nabíječce.
Mladé britské servírce explodovala elektronická cigareta na nabíječce.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
8. dubna 2014
15:52

Pořídila si ji, aby žila zdravěji a pomohla jí přestat s kouřením. Namísto toho ale elektronická cigareta mladou britskou servírku Lauru Baty (18) z Richmondu málem připravila o život. Explodovala totiž přímo před ní!

Laura měla jediné štěstí, že z cigarety nekouřila, ale na baru ji nechala nabíjet. Během toho ale cigareta vybuchla a zahnala křičící Britku na útěk.

Naštěstí se jí ale kromě šoku nic vážného nestalo. „Umístila jsem svou elektronickou cigaretu na nabíječku od iPadu, což jsem udělala již několikrát. Jakmile jsem uslyšela výbuch a začala cítit teplo, dala jsem se na úprk,“ řekla Laura Daily Mailu.

A dodala: „Začala jsem hystericky plakat a moje ruka byla černá. Šaty mi totiž chytily od ohně a já nevěděla, co se děje. Laura chce elektronickou cigaretu používat i nadále, cítí prý rozdíl oproti těm obyčejným. Rozhodně však zvolí jinou značku.

-victor- ( 8. dubna 2014 19:05 )

Neexplodovala cigareta, ale Li-Pol baterie k ní. Stejně jako může začít hořet ta, co máte v mobilu, tabletu, notebooku... Je to o té baterii a je lhostejné, co po nabití bude napájet. Zase tu nedělejte hysterii kolem e-cigaret.

janina7777 ( 8. dubna 2014 19:04 )

janina7777 ( 8. dubna 2014 19:04 )

vůli a nehulit

akublender ( 8. dubna 2014 18:19 )

Koho zajímají neštěstí feťáků?

moiaza ( 8. dubna 2014 18:17 )

Klidně ať jim ty cigarety rozrhají všechny držďky. Kuřáci jen otravují nekuřákům život a kde projde kuřák, jen smrad a binec. Podívejte se třeba na autobusové zastávky a nebo stanoviště. Všude samé čika! Já bych to po nich zakázal uklízet. Za měsíc bychom v nedopálkach plavali. Jsou to čuňata!

Zobrazit celou diskusi