Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pannou do 51 let: Přesto, že byla dvakrát provdaná, atraktivní a zamilovaná!

Maria-Louise přišla o klobouček až v 51 letech. Přesto podle svých slov vše za pět let sexování dohnala.
Maria-Louise přišla o klobouček až v 51 letech. Přesto podle svých slov vše za pět let sexování dohnala.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
22. května 2014
20:03

Maria-Louise z Velké Británie byla vždy atraktivní ženou, byla dvakrát provdaná, ale přesto zažila první milování až v 51 letech. Její muži se totiž intimnostem vyhýbali, a tak byla ochuzena o veškerou rozkoš. Nakonec se ale dočkala a stálo to za to.

Britka se provdala za svého prvního muže, když jí bylo teprve 18 let. Skladatel John byl silně věřící katolík, který o sexu smýšlel pouze jako o aktivitě, která slouží ke zplození dětí.

Zklamaná Maria-Louise během sedmiletého manželství krásy milování nepoznala. Vše ale nasvědčovalo tomu, že se brzy přijde změna, když poznala v 25 letech Carola, který pro ni byl ztělesněním romantiky. Byl hodný a pozorný.

O 13 let později se vzali, i když se překvapivě k ničemu také neměl. Maria-Louise se začal cítit nehezká. „Jednou v noci jsem se po večeři oblékla do nového svůdného prádla. Lehla jsem si do postele k manželovi a políbila ho. On mi na oplátku dal pusu na tvář, otočil se a přikryl se peřinou.,“ vzpomíná smutně žena.

„Jenže tentokrát jsem byla odhodlaná, že se nenechám odmítnout a trvala jsem na svém. On mě však chytil a řekl, ať přestanu,“ dodala Maria-Louise. Jakmile usnul, začala brečet. „Plakala jsem, protože muže, kterého jsem milovala, jsem odpuzovala,“ přiznala Britka.

S Carolem nakonec strávila 26 let svého života, ale nikdy se nemilovali. Jejich manželství vyhaslo a touhy Marie-Lousie nikdy nebyly naplněny. Carol ji nakonec opustil. Jenže alespoň zapříčinil setkání s mužem, který sexuchtivou ženu konečně zbavil kloboučku.

Byl to francouzský doktor Tim, který se staral o Carola poté, co utrpěl mrtvici. Jakmile sňatek skončil, pozval Maria-Louise Tima na večeři. Poté ji něžně políbil a schylovalo se konečně k tomu. „Tu noc mě políbil s vášní, kterou jsem dosud nepoznala,“ vzpomíná Britka.

Věděla však, že se ke svému panenství musí přiznat. „Je tu něco, co bys měl vědět. Nikdy jsem neměla sex,“ řekla Maria-Louise upřímně. Timova čelist spadla až na zem. K milování nakonec došlo a žena z něj byla unesena. V následujících pěti letech s novým mužem dohnala v posteli to, co zmeškala za celý život.

Lovestory však najednou skončila. V roce 2012 ji opustil kvůli jiné ženě. „Myslela jsem, že spolu budeme sdílet naše životy. Vinila jsem za vše nedostatek svých zkušeností,“ vysvětlila Maria-Louise. Pohádka ale nyní pokračuje. Pár se dal loni v létě opět dohromady a buduje společný život.

josifekzkotviny ( 23. května 2014 18:27 )

 Ta moje to dělá už čtyřicet pět let a furt je to jako kdyby něco doháněla..

vrahrychtar ( 23. května 2014 03:11 )

ta musela mit blanu jako bucek

zelena.karkulka ( 23. května 2014 00:41 )

A co my s tím? Máme jí nějak pomoct??

zlobivka1986 ( 23. května 2014 00:36 )

máš plus, taky to mám ráda do zadečku.

zlobivka1986 ( 23. května 2014 00:36 )

věneček má uprostřed dirku. Paní měla blánu v 51 letech asi tak zarostlou, že to byl defakto už klobouček

Zobrazit celou diskusi