Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Vystrašená matka paterčat: Už se k nám třikrát vloupali!

Autor: Tomáš Koníček - 
6. dubna 2014
05:00

Strach mají rodiče prvních českých paterčat. Zejména maminka. Obávají se zlodějů. Ti se totiž už třikrát pokusili jejich byt vykrást.

Mají dost starostí s dětmi a ještě tohle. V Milovicích bydlí v paneláku u lesíka, v přízemí. A možná i kvůli tomu se stali terčem zlodějů. „Už třikrát nám někdo vlezl na balkon,“ prozradil Nedělnímu Blesku otec paterčat Antonín Kroščen (27).

Nejhorší to bylo naposledy, když byl otec se synem Alexem v nemocnici. Matka paterčat Alexandra Kiňová (24) dokonce zloděje viděla. „Lehla jsem si v obýváku na postel a najednou vidím, že je někdo na balkonu a kouká do bytu. Měla jsem strach a raději dělala, že spím,“ vylíčila maminka nejznámějších českých dětí.

Mezi krabicemi

Největší škodu měli rodiče dětí při první vloupačce na balkon. „Přišli jsme o 5 krabic s plenami a všechnu kojeneckou vodu. Nenechali tam vůbec nic,“ řekla Kiňová. Podle ní by pomohlo zasklení balkonu. Kde na to ale vzít. „Dávali jsme si tam věci, protože se do bytu moc nevejdou. Teď to radši necháváme doma a žijeme mezi krabicemi,“ dodala Kiňová.

Video Matka Paterčat po operaci: Nesmí zvedat děti! - Tomáš Koníček, David Vaníček, Jan Jedlička. Hudba: Dan O by Danosongs.com
Video se připravuje ...

fionora ( 1. července 2014 16:56 )

Zřejmě nás nabádá, ať se na zasklení balkonu složíme.

vlasticka ( 2. června 2014 09:28 )

scifi

vlasticka ( 2. června 2014 09:03 )

Jojo, s jídlem roste chuť, jak se říká.

vlasticka ( 2. června 2014 09:02 )

vendulka1234 ( 11. dubna 2014 23:36 )

pakliže je tatínek chudák a pracuje jako skladník v tescu a maminka nikdy nepracovala, tak možná chudáci opravdu jsou, pak mít ale 6 dětí je opravdu přehnané a čekat že jim ostatní budou přispívat, protože si to třeba lépe spočítali a mají místo 6 dětí jen dvě, je dost sprostý.

Zobrazit celou diskusi