Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Matka vraha Kisiova se syna nezřekla: Nesu stejnou vinu jako matka Petry

Autor: Jiří Čada - 
6. února 2014
17:46

Neuvěřitelných čtyřicet kilogramů shodila maminka jednoho z hlavních aktérů vraždy Petry (15) Michala Kisiova. Žije stále v šíleném nervovém vypětí. Se synem umístěným do vazební věznice v Brně mluvila naposledy minulý týden. Sama do poslední chvíle zvažuje, zda se objeví u brněnského soudu. Má strach, co ji tam bude čekat.

„Michalovi to nelze v žádném případě odpustit! Přišla o život mladá dívka, to je děsivé! Na druhé straně je to můj syn a já mu řekla, že i když mě tam v jednací síni neuvidí, má moji podporu,“ zdůraznila žena, která si stále nepřeje vystoupit z anonymity. Má prý další děti a obává se, aby se případná nenávist okolí neobrátila proti nim.

Nečekaně však připustila, že určitý díl odpovědnosti za chování svého syna pochopitelně cítí. Nebojí se však pohlédnout do očí matce zavražděné Petry. Už před časem rodičům Petry poslala omluvný dopis. Ten však rodina nepřijala.

„Nesu stejný podíl viny na chování syna, jako maminka Petry, která svou dceru nechala od jejích téměř jedenácti let toulat po nocích. Nechtěla bych však, aby to znělo jako nějaký útok proti jejich rodině,“ zdůraznila.

Děsí se možnosti nejvyššího trestu, který Michal může vyfasovat. „Soud bude veřejný a z Jihlavy se k němu chystá spousta lidí. To může ovlivnit, jak Michal bude vypovídat,“ obává se zdrcená žena.

fantaghiro ( 8. února 2014 15:03 )

To je ale drzost! O jaké vině to ta paní mluví? Kdyby ji cestou do školy srazilo auto, tak by to jako byla vina její matky, protože jí pustila do školy?

kuniksicht ( 7. února 2014 23:37 )

stacilo by zmenit zakony. trestni zodpovednost od 12,13 roku. zacit davat dozivotni tresty bez moznosti propusteni. zkratka pritvrdit......nekteri si zacali prichodem demokracie plest pojmy. krades, chces krast? automaticky ses zbavil svych prav. vlezl jsi na cizi pozemek? ocekavej, ze svuj majetek si budu branit. krades signalizacni zarizeni, litinove poklopy ? odsoudit za obecne ohrozeni a davat tresty bez podminky. zadne srani. demokracie az prilis.....

kuniksicht ( 7. února 2014 23:25 )

fakt otres....jak si matka vraha dovoli otirat hubu o matku zavrazdene. je uplne jedno, zda se nekde potulovala, chodila za skolu, neprisla vcas s diskoteky. problem je v tom, ze ji fracek znasilnil, zalekl se jeji vyhruzky a vrazdil. uz se nikdy nedozvime pravdu. ta zemrela s Petrou. uz se jen dozvime pohadky z ust vrahu a z ust obhajkyne aby zmensili nasledky pro jejich zrudne chovani. Petre uz ale zivot nikdo nevrati.....zakony jsou spatne. zadne zohlednovani, zadne urazy hlavy, zadne hledani v minulosti, ze meli tezke detstvi, ze byli sikanovani a podobne. vrazdili a meli by sedet dozivotne.

danuska555 ( 7. února 2014 20:22 )

danuska555 ( 7. února 2014 20:21 )

mrdoun.......... mas pravdu.

Zobrazit celou diskusi