Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Matka brutálně umučené Petry (†15): Chci se podívat vrahům do očí

Autor: oj - 
12. listopadu 2013
10:16

Maminka bestiálně zavražděné Petry (†15) se se smrtí dcery stále nedokáže vyrovnat. Přesto se půjde podívat na blížící se soud s vrahy její dcery. Chce jim říct do očí, co si o nich myslí.

„Mám z toho strach ale chtěla bych tam jít a říct jim svoje, pokud to dokážu. Vzali mi to nejcennější,“ řekla smutně serveru TN.cz Marta Vondráková, matka zavražděné dívky. Odpustit jim ale nikdy nedokáže.  

Z vraždy jsou obvinění tři mladíci. Kromě Michala Kisiova a Tomáše Zavřela skončil ve vazbě i Jakub Doležal, který do nedávna tvrdil, že je sám oběť a na místo činu přišel, když už byla Petra po smrti.

Nové obvinění se zřejmě opírá o výpověď Zavřela. Podle Deníku chlapce hecoval k dokonání vraždy a dokonce se jim vysmíval, že jsou neschopní a svou oběť nedokáží ani zabít.  

vicky222 ( 6. února 2014 23:47 )

Je mi rodicu zavrazdene divky nesmirne lito. Nemam vubec slov k tomu cinu. Rodice tech hajzlu by take zaslouzili, jak vychovali takove hajzly. A samozrejme chybi trest smrti, ktery by tady byl namiste a jedine smravedlivy. Zase se budou roky valet a potom budou propusteni. Zlaty komumisti, ti vedeli, jak trestat a byl klid !!!

prycsvladou ( 13. listopadu 2013 06:07 )

tys byla panna i ve 30

prycsvladou ( 13. listopadu 2013 06:06 )

opravdu člověk žasne con zde je za dobytek,trochu ucty k zemřelé a pozustalým by neskodilo

lamis ( 12. listopadu 2013 20:11 )

prave ,ze ze holka nechtela pelesit ,kdyby se pelesila, tak ted by byla na zivu ,pochopte to konecne, chtela jim utect ,a oni ji chytili vyhodili z okna ,potom ji zase dotahli napul mrtvou a tam ji skrtili a provadeli hruzne veci ,a nakonec ji hodili do popelnice ,libi se ti to me vubec ne

lamis ( 12. listopadu 2013 20:02 )

tak jsi se asi pelisila doma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání