Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zavřel o odklízeči těla Petry (†15): Hecoval nás a říkal, že jsme neschopní

Autor: ljš - 
30. října 2013
11:02

Tvrdil, že je sám oběť a že umučené Petře (†15) nemohl pomoci, protože přišel až po její smrti. Podle Tomáše Zavřela, který je z její vraždy obviněn, byl ale Jakub Doležal zvěrstvům nejen přítomen, ale vrahům se dokonce posmíval, že jsou neschopní a nedokáží dívku uškrtit.

Zvrat v případu zavražděné Petry (†15) z Dudína na Jihlavsku přišel minulý týden, když policie nečekaně poslala Jakuba Doležala, který byl dosud obviněn jen z toho, že pomáhal odstranit její tělo, do vazby.

Podle všeho se nové obvinění opírá o doplněnou výpověď  Tomáše Zavřela, který se k brutálnímu umučení dívky přiznal. Podle informací Deníku Doležal chlapce k dokonání vraždy hecoval a dokonce se jim vysmíval, že nejsou svou oběť schopni na ráz uškrtit. Po činu prý navíc pomáhal uklidit místo činu, umýval zakrvácenou podlahu a hlídal, zda kolem někdo nejde.

Nový svědek?

Podle listu se objevila ještě jedna nová skutečnost. Krom vrahů Zavřela, Kisiova a Doležala věděl o celé věci pravděpodobně ještě jeden člověk, jehož identitu police tají. Zřejmě se jednalo o některého z kamarádů trojice, který byl svědkem Kisiovova telefonátu. Ten Zavřela s Doležalem zavolal poté, co Petru vyhodil z okna a zjistil, že přežila.

Tato osoba na místě činu sice nebyla, není však vyloučeno, že i ona může být v souvislosti s případem obviněna. Trojici vrahů hrozí patnáct až dvacet let za mřížemi nebo výjimečný trest.

clarabella ( 6. listopadu 2013 08:26 )

 Vyhodila bych je v rámci rekonstrukce z okna a nechala tam chcipnout. Holka byla blbá, ale takovej konec si zaslouží jen ten kdo ho někomu způsobil. Ne patnáctiletá šlápota. Zajímalo by mne co tomu grazlovi řekla, ze jí za to vyhodil z okna.

maxipesfik ( 1. listopadu 2013 08:55 )

maxipesfik ( 1. listopadu 2013 08:54 )

maxipesfik ( 1. listopadu 2013 08:54 )

Tak to máš svatou pravdu příteli...

karlos107 ( 31. října 2013 22:45 )

Já to tušil, že ten skurvený Havel má na vývoj v ČR negativní vliv v tom směru, že zrušil trest smrti. Všechny bycj je kurwy pověsil !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání