Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah napsal omluvný dopis rodičům: Vyměnil bych svůj život za Petru (†15)

Autor: shp - 
3. srpna 2013
20:41

Právě on rozhodl, že těžce zraněnou Petru (†15), kterou Michal Kisiov (21) vyhodil z okna, musejí zabít. Brutálně ji ukopali a uškrtili. Teď vrah mladé dívky Tomáš Zavřel (20) napsal jejím rodičům dopis na omluvu. Podle nich tím chce obměkčit soud, informovala TV Nova.

Rodiče Zavřelovu omluvu odmítli s tím, že se v něm rozhodně nehnulo svědomí a chce jen obměkčit soud kvůli případnému nižšímu rozsudku. „Napsal nám jenom, že se omlouvá, že to udělal v afektu. Tak jestli pod drogama...“ řekl televizi otec zavražděné dívky.

Kdybych mohl vrátit čas

„Nevím, kde se to ve mně vzalo, ale vím, že mě to bude trápit až do konce života. Kdyby existovala možnost vrátit čas, nebo vyměnit můj život za život Petry, tak bych to bez jakéhokoli přemýšlení udělal,“ napsal Zavřel rodičům. Ty ale dopis velmi pobouřil. Jak matka, tak otec se zúčastní soudu s vrahy, protože se jim chtějí podívat do tváří.

marlen5 ( 6. srpna 2013 12:44 )

Ať už byla Petra jaká byla, je jasné, že v rodině nedostala žádný základ, natož pozitivní model. Těžko už asi budeme hledat důvod,proč si vybírala závadovou společnost...ale její život nemá proto o nic menší cenu než život kohokoli jiného. Ten xindl,který si vzal její osud do svých rukou a zabil ji, určitě zasluhuje potrestání. Můžeme všichni jen doufat, že znalecký posudek nebude znít - ZABIL V NEPŘÍČETNOSTI. Další otázkou je, jestli jakýkoli trest z něj udělá jinou osobnost - pár let si odsedí, teď projevuje ÚČINNOU lítost, tak to odhaduju max na 15 let (je blízký věku zletilosti), po 2/3 trestu požádá o propuštění - a máme ho venku!!! Mezitím dbal na dodržování jeho práv ve výkonu trestu, v posilovně se namaká , práce žádná - tak co se mu bude dít. Nás pár blbečků, kteří odvádějí daně mu pobyt vlastně zaplatí.

miglandc ( 4. srpna 2013 17:41 )

Za takové činy by měl být trest ten nejvyšší. Ale taky bych řekl že něktré holky si nedají říct a dávají se dohromady s takvými hajzly. Pak už zbývá jen pozdní to " kdyby". Dnes a deně vídám mladé dívky ve společnosti různých faťáků. Domluvy na ně neplatí a pak to tak končí. Vždycky mi je líto takových děvčat ale když si nedají říct. Nevěřím že vůbec něčeho ten parchant lituje.

marenkolada ( 4. srpna 2013 13:54 )

Hezký den. Teď se šíří po netu a mezi lidma zajímavá možnost přivýdělku, ideální na léto, když je večer hodinka času Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to až neuvěřitelné. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. Kdyžtak mrkněte na Peterblog.wz.sk

franta15 ( 4. srpna 2013 10:12 )

Všichni lidi podobní tady tomu přečtěte si co čeká všechny, kteří to nemáte v hlavě v pořádku a zabijete člověka! Ať vás odsoudí nebo uniknete, nikdy se nezbavíte svojí viny... Škoda, že pro případy jednoznačné viny neexistuje u nás možnost rozsudku smrti nebo trestu hodně vysokého finančního trestu, který by odradil tyto vyvrhele od toho aby zabíjeli. Co by řekl tento vrah třeba na zaplacení 5 milionového odškodnění rodičům nebo pozústalým? Mohlo by to odradit tyto lidské vyvrhele od nesmyslného vraždění? Můj názor je, že vysoké tresty vězení nic neřeší, všechny výdaje musíme zaplatit my slušní lidi a vězni si tam žijí jak prasata v žitě! Odškodnění by řešilo aspoň zčásti bolest pozůstalých... Dnešní tresty neodpovídají současné době, justice je o 100 roků zpátky!

zadnice ( 4. srpna 2013 10:08 )

Obnovit trest smrti a nerozlišovat "mladiství" a dospělí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání