Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šokující video: Studenti propagují Slezskou univerzitu sexem na záchodě!

Neortodoxní propagaci školy si zvolili studenti Slezské univerzity v Opavě.
Neortodoxní propagaci školy si zvolili studenti Slezské univerzity v Opavě.  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: lvi - 
21. ledna 2014
13:34

Mírněji řečeno neortodoxně se rozhodli pojmout soutěž o nejlepší propagační video školy studenti Slezské univerzity v Opavě. Zdánlivě poklidnou atmosféru krátkého klipu „rozbijí“ v pravdě naturalistickou pointou, za kterou by se nemusel stydět ani kontroverzní dánský režisér Lars von Trier!

Zmíněnou soutěží chtěla univerzita vyburcovat uměleckou aktivitu svých studentů, potažmo ji následně využít ke své propagaci, a to zejména na středních školách. Dějová linka jednoho ze dvou laureátů je prostá, student prochází celou školou, učebnami, poté se mu chce na záchod, kde vykoná potřebu a slyší notoricky známé zvuky… Škola možná i kvůli kontroverznímu obsahu následně soutěž anulovala a zrušila.

„Na základě přihlášek jsme obdrželi pouze dva materiály, respektive videa. Jedním z důvodů, proč jsme soutěž ukončili, bylo malé množství produkce, kterou jsme obdrželi. Druhým a zásadním důvodem byla obsahová nevyváženost či spíše nepochopení významu celé látky,“ sdělil Blesku.cz  mluvčí školy Ivan Augustin.

Podle Augustina škola neponechala nic náhodě a přihlášená díla nechala podrobit dvěma nezávislým skupinám. „První tvořil pedagogický sbor naší školy  v rámci uměleckých předmětů vyučovaných na naší škole. Druhý tým tvořili středoškoláci, kterým se díla také nelíbila,“ uzavřel Augustin s tím, že nevylučuje, že škola osloví k vypracování propagačního klipu soukromý sektor.

Brněnská reminiscence

Trend vytváření propagačních klipů škol není ani v Česku nikterak výjimečný. Na některých školách je dokonce tradicí. Ostatně v diskusi pod zmiňovaným „slezským“ videem se objevil názor, že mnohem lépe se s námětem i obsahem popasovali studenti VUT v Brně. Posouzení necháme na laskavém čtenáři, respektive divákovi.

bravissimo ( 21. ledna 2014 21:38 )

Super zážitek... Hlavně pro tu čubku na špinavým hajzlu. No humusačka první třídy... Skvělé, jen tak dál!

rbwtrnava ( 21. ledna 2014 19:11 )

no co aj proletariat sa musi nejak zabavat

britva ( 21. ledna 2014 18:48 )

hezká holka dneska nepotřebuje vysoké IQ, to vysoké ráda přenechá těm tlustým, spoceným, uhrovatým kolegyním s umaštěnými vlasy

fotrpjotr ( 21. ledna 2014 18:43 )

Co čekat od studentek,IQ menší než nula,nic jiného je nebaví.

britva ( 21. ledna 2014 18:41 )

na tom není nic šokujícího. hezký, čistý záchody, tak proč si nevrznout o přestávce ještě se měl přidat ten s batohem a bylo by to dokonalý

Zobrazit celou diskusi