Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další virální video: Policajta vystřídal bezdomovec! A příště zahraje prostitutka?

Tenhle bezdomovec zazářil u pražského piána. Po policistovi je tak další hvězdou
Tenhle bezdomovec zazářil u pražského piána. Po policistovi je tak další hvězdou  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: ljš - 
17. ledna 2014
18:31

Po talentovaném policistovi mají pražská piána v ulicích další hvězdu. Je jí bezdomovec, který na stejném nástroji jako jeho předchůdce z řad strážců zákona u Filozofické fakulty vystřihl Smetanovu Vltavu.

Student konzervatoře Jiří Trtík chodí kolem piána na náměstí Jana Palacha pravidelně. Skoro pokaždé vedle něj viděl sedět stejného bezdomovce.

Jednoho dne se rozhodl zastavit se u něj na kus řeči. Zeptal se ho, jestli na nástroj, u kterého sedává neumí něco zahrát. "Pak jsem mu dal dvacet korun a natočil ho na video," řekl.

To, co pak uslyšel ho šokovalo. Bezdomovec, který byl evidentně opilý, přesto zahrál Smetanovu Vltavu jako profesionální pianista. Kdo zazáři u piána příště?

Připomeňte si také, jak hrál na stejné piáno pražský policista. Kdo z nich je lepší?

Video  Takhle zahrál turistům pražský policista  - Video od čtenáře
Video se připravuje ...

kacota ( 18. ledna 2014 01:02 )

Raz dávnejšie som na Smíchove pozerala von oknom zo Slovenskej Strely (oblúbený rýchlik všetkých služobne jazdiacich do Prahy) a v tom na mňa zakričal taký "počerný" familiárnym tónom, dokonca menom, na celú Prahu Strašne som sa smiala, že čo to chce byť jednalo sa o výborného muzikanta čo s mojím bratom hrával v kapele volakedy.. síce nebol bezdomovec, ale v Prahe robil posunovača..

anka ( 18. ledna 2014 00:24 )

asi nikdo, ale to na tom nic nemeni, lide jsou ruzni, maji ruzne problemy a ne vsichni je umi resit - proto je uspech, kdyz se podari lidi z ulice uvest zpatky do normalniho zivota...

anka ( 18. ledna 2014 00:19 )

mozne to je, protoze vetsina bezdomovcu v Praze pochazi z cele byvale republiky...

kacota ( 17. ledna 2014 23:42 )

Policajt čo hral na piáno bol moc sympatický hlavne spontánny Na tomto videu je zaujímavé to, že údajný opitý bezdík má čisté, rozcvičené prsty na ulici.. v januári Ak máme uveriť tomu, že to nie je fake, tak potom je to čistý pražský východniar. Smetanovu Vltavu totiž vždy v ôsmom takte ukončí "A ja taka dzivočka" http://www.youtube.com/watch?v=uaV9XzMyr8o

sphere82 ( 17. ledna 2014 23:12 )

Nepochybně. Zajímavější by ale bylo zjistit jaké procento z nich se ocitlo ve své situaci ne vlastní vinou.

Zobrazit celou diskusi