Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Osmiletá dívka v sebevražedné vestě se měla odpálit mezi policisty

Dívka měla na sobě vestu plnou výbušnin
Dívka měla na sobě vestu plnou výbušnin  (Autor: Twitter.com)
Autor: ČTK - 
6. ledna 2014
14:38

Osmiletou dívku ve vestě používané k útokům sebevražednými atentátníky zadržela afghánská policie na jihu země. Informoval o tom dnes zpravodajský server BBC News.

Policie dívku zadržela v provincii Hílmand v neděli večer, když se pokusila zaútočit na příslušníky pohraniční policie, uvedl mluvčí afghánského ministerstva vnitra.

Policisté BBC řekli, že dívka je podle všeho sestra významného velitele islamistického hnutí Taliban a že k provedení útoku ji pobídl zřejmě právě její bratr. Po zadržení působila dotyčná údajně šokovaně a zmateně.

Dívka nejspíš nedokázala stisknout tlačítko k odpálení výbušnin nebo byla zastavena ještě před tím, než se k útoku odhodlala, konstatoval reportér BBC v afghánské metropoli Kábulu.

nutelka0 ( 6. ledna 2014 20:43 )

Ziju ve Francii a zatim je tady na par vyjimek klid ale bydlim v mensim meste.To Pariz a dalsi vekla mesta,tam uz problemy jsou.Myslim ale ze Svedsko je na tom o moc hur a co do poctu je jich nejvic v Belgii. Taky mam velikou obavu,ze nas jednou prevalcuji.To je jejich cil ktery uz pripravuji leta....vplizit se do Evropy pomalu jako mor a pak je s nama konec.Studie ukazuji,ze kazdy ctvrty obyvatel nasi Zeme je muslim!!!!!

babana ( 6. ledna 2014 17:14 )

babana ( 6. ledna 2014 16:38 )

Kdyby to ten malej islámskej šmejd odpálil, tak chudáci zranění a chudáci rodiny obětí!

andorea ( 6. ledna 2014 16:29 )

Toto se nedá ani komentovat ...

babana ( 6. ledna 2014 15:32 )

Afghán, Pákistán a podobně, 99% obyvatel podporuje tuhle šmejdskou vraždící sebranku, která se z toho obyvatelstva po generace rekrutuje. K čemu jsou od malička vychováváni je zcela zjevné. Vysmažit tu teroristickou sebranku napalmem dřív, než bude pozdě a budou po světě odpalovat sebevražedné bomby jak na běžícím páse.

Zobrazit celou diskusi