Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tygr se v cirkusu zakousl do cvičitele před zraky křičících dětí: Podívejte se na tu hrůzu!

Zděšené děti byly ve španělském cirkusu svědky útoku tygra na cvičitele. Rozzuřené zvíře zahnal pryč až další cvičitel.
Zděšené děti byly ve španělském cirkusu svědky útoku tygra na cvičitele. Rozzuřené zvíře zahnal pryč až další cvičitel.  (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
11. prosince 2013
16:02

Ochočit šelmu není jen tak, o čemž se na vlastní kůži přesvědčil cvičitel Danny Gottani (35) v cirkusu ve španělském Madridu. Uprostřed představení na něj zaútočil tygr a zakousl se do něj. To vše před zraky vřeštících dětí.

Vystoupení v cirkusu Gottani ve španělském Madridu se změnilo v krvavý boj o život. Vycvičený tygr se rozzuřil a napadl Gottaniho přímo při vystoupení. Před zraky vyděšených dětí a rodičů se do něj zakousl a začal ho trhat drápy.

Video, které natočil jeden z návštěvníků cirkusu, ukazuje zděšení malých dětí, které při pohledu na zvířecí útok křičí hrůzou. Tygr se cvičiteli zakousl do krku a podrápal ho na zádech a nohách. Ten ho ze sebe nemohl setřást, i když se snažil, co mu síly stačily.

Pomoc přišla až v podobě dalšího cvičitele, který tygra mlátil tyčí. Zvíře zahnal i dým, který do manéže vpustili. V hledišti seděla i Gottaniho matka, která poté, co vše viděla, zkolabovala a musela být kvůli šoku ošetřena v nemocnici.

Gotanni, který u cirkusu pracuje celých osmnáct let, utrpěl spoustu vážných zranění, ale žádné z nich neohrožuje jeho život. Sice bude mít spoustu jizev, ale tygr nezasáhl životně důležité orgány.

nemocna ( 3. června 2014 00:44 )

Všechny zvířata ve všech cirkusech by měli zmizet, je to týrání! at si dělají představení sami se sebou, chudák tygr kdoví kolikrát jej mlátil že už toho měl dost a tak si to se cvičitelem vyřídil, kdoví co s ním potom udělali - pořádně střískali nebo , další utýrané zvíře, lidé si myslí že si můžou podmanit vše, pro peníze udělají vše, když nebude tento bude další bezcitní tyralové, jak by bylo jim kdyby museli dělat co by nechtěli a ještě je třískali tyčí!? cvičitel měl tentokrát velké štěstí že jej nezardousil ani nepoškodil páteř, mohl by z něj být ležák, možná by to bylo lepší aspoň by netýral dalšího tygra

bibijana ( 12. prosince 2013 13:22 )

ale,ale,co to čtu? Pavlík219 a takový příspěvek?A co tak týrání psů?Na to,jakýpak máš názor?

vrtajzub ( 12. prosince 2013 10:16 )

Chudák tiger, už mal toho dosť, vôbec sa mu nečudujem, že zaútočil. Drezúru zvierat by mali zakázať !

topl ( 12. prosince 2013 09:12 )

Zrušte cirkusy ! Je to proti přírodě a týrání zvířat o kterém se nám ani nezdá ! A cvičitele ani nelituji , spíš chudáka tygra co se dělo potom !!!!

agassi ( 12. prosince 2013 09:05 )

 Presne tak evita 5555 maj zvirata nechat v prirode

Zobrazit celou diskusi