Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž, který natočil sprostou a agresivní Julii v metru: Bojí se pomsty!

Autor: shp - 
18. září 2013
16:41

Právě on udělal z šílené Julie, která během necelých pěti minut stihla urazit polovinu metra, přes noc nechvalně proslulou celebritu. Server TN.cz vypátral autora videa, který prohlásil, že se s ničím obdobným se ještě v hromadné dopravě nesetkal.

„Jel jsem cestou z práce, tuším, že to bylo v neděli večer. Celý vagon se začal otáčet, tak jsem se otočil taky a zaznamenal to. Slyšel jsem nějaký křik, dvě dámy se tam hádaly, z toho jedna byla hodně agresivní a velmi sprostá,“ řekl webu muž, který chce samozřejmě zůstat v anonymitě, protože se bojí pomsty zuřivé hysterky, která se nebojí sáhnout i k násilí.

Mám právo sedět

Julie v metru nadávala a vykřikovala na nebohou ženu nadávky jako ku*vo, sv*ně tlustá nebo běž do prd*le. Cestující se provinila tím, že si na sedačku položila kufr, takže korpulentní Julie neměla kam uložit své rozměrné pozadí, které podle všeho možná viděl i kultovní spisovatel Bohumil Hrabal, který rád olizoval její poprsí. Julie se nechtěla smířit s tím, že bude stát, a začala svou kariéru naplno s pokřikem: „Mám právo sedět!“

Lidé mezi sebe takovou zrůdu nepustí

„Žádný kufr jsem tam neviděl, ale zřejmě ho tam měla, a ta druhá se s tím nějak nechtěla smířit,“ popsal situaci autor videa. Je rád, že sebral před zuřivou ženou veškerou odvahu a natočil ji.

„Právě, že mi to vůbec normální nepřipadá. Naopak. Hlavně jsem rád, že takhle ten záznam na to poukázal a že lidi takovou zrůdu mezi sebe nepustí,“ dodal.

illis ( 19. září 2013 20:50 )

lysohlavek02 Hlavně pozdravuj tu svoji zdrápaninu doma, je mi jí líto, protože mít tohle doma, to musí být jedině za trest. Já jsem spokojená a šťastná a to tě velmi štve, že. Ještě jednu radu, nevšímej si mne, mé komentáře nejsou tobě určené.

e.44 ( 19. září 2013 13:51 )

To se chlubíš nebo si stěžuješ?

e.44 ( 19. září 2013 13:50 )

To by jí musel napálit jednu mezi světla až by zhasla Takový čarodějnice agresivní sprostý, v hádkách, sprostotě a agresivitě se vyžívající, se jinak usměrnit nebo zastavit nedaji.

vykutalena.vdova ( 19. září 2013 07:00 )

Kdyby radši tu babku místo natáčení trochu usměrnil...hrdina...

manolla1 ( 19. září 2013 06:55 )

Tím bych si nebyla tak jistá ...

Zobrazit celou diskusi