Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Měl jsem sex s učitelkou, tvrdí zamilovaný žák (17), který svou kantorku shodil ze schodů

Autor: Jan Doležal, geok - 
17. září 2013
06:13

Student příbramské průmyslovky Patrik Š. (17) údajně shodil ze schodů učitelku Marii Mrvíkovou (50). Podle ní proto, že neopětovala jeho lásku. On ale tvrdí, že měl s kantorkou intimní poměr. Jakékoli fyzické napadení pak Patrik odmítá. Vztah mezi ním a učitelkou podle něj už skončil.

Blesk oslovil Patrika Š. před školou v Příbrami. Nejdřív byl zaskočený, pak se ale rozhovořil a na adresu bývalé učitelky si nebral servítky. „Akorát se snaží to na mě svést, protože moc dobře ví, že kdybych si na ni otevřel pusu, tak by ji vyhodili, protože se mnou dělala něco, co by si asi kantorka neměla dovolit se svým studentem,“ řekl.

Kantorku chce žalovat

Student 2. ročníku trvá na tom, že s ním učitelka matematiky měla v loňském roce intimní poměr. Přiznal, že ho vyvolal on sám, ale podle něj šlo o vzájemnou náklonnost. „Bylo to oboustranné, ten poměr fungoval, ale pak to najednou skončilo,“ popisoval. To, že by svou bývalou kantorku shodil ze schodů, Patrik Š. rezolutně odmítl. „Čekám na konec toho řízení a sám ji hodlám žalovat za křivé obvinění,“ dodal.

Desítky milostných dopisů

Zamilovaný student napsal kantorce desítky milostných dopisů. Psaníčka strkal za stěrač jejího auta. Marie Mrvíková věděla, kdo je jejím tajným ctitelem. „Zjistila jsem to, když jsem u zástupce ředitele školy spatřila záběry kamerového systému,“ řekla Blesku učitelka. Intimní poměr je podle ní jen Patrikovou fantazií. Kvůli napadení podala na studenta trestní oznámení a většinu dopisů předala policii.

Zítra v Blesku

Kdo je vlastně Patrik Š.

Překvapivé odhalení!

fill-ll ( 17. září 2013 20:00 )

 oprava :retardovany a naladu

fill-ll ( 17. září 2013 19:58 )

 eisenbieger ty jsi asi stejny maly smrkac ktery se drzi maminy sukne jako ten retardocany mrdounberlusconi. Z vas ta puberta uplne cpi (ale z mrdouna vic) maly panicek co ma nudli mezi nohama a kompenzuje si ji na srveru blesk.cz a ahaonline. Jsi k smichu a bez si radsi vylestit nudli at mas lepsi naladi .hahahahahaha...

itartas ( 17. září 2013 16:44 )

Ono kantoři dnes to vůbec nemají lehké. Mládež je tak zkažená, bezohledná, že stačí málo a jdou přes mrtvoly. Vždy budu stát na straně kantorů. Děcka si dokáží tak neskonale vymýšlet a lhát jenom, aby se pomstily. Vždyť ten kluk je tak antikoncepční, že by si o něho ani zralá ženská kolo neopřela!

itartas ( 17. září 2013 16:41 )

eisen: jenom chuádák se chlubí kolik a jaké měl ženy! Chudáku!!!!!

pepazdp ( 17. září 2013 16:15 )

Učitelka, to se zároveň nemusí rovnat, inteligentní chytrý člověk. Nevim jestli si s ní viděl to video ale na mě působí jako afektovaná namyšlená prolhaná kráva, co je schopná čehokoli aby si i v přechodu dokázala že je ženská. Navíc popis "útoku" zní totálně nepřesvědčivě, vyumělkovaně vymyšleně Podle mě sebou z těch schodů flákla sama aby ten svůj úlet se zajochem zamaskovala když hrozilo že to praskne, případně sebou flákla díky návalům v přechodu kterej si odmítá připustit, natož aby návaly přiznala veřejně a hraje si na oběť, což je pro ní přijatelnější role než role ženy-neženy v přechodu. Z videa mám dojem, že se má děsně ráda a má ve zvyku přehánět a přehrávat a sama sebe staví do role ženy o 10 - 15 let mladší.

Zobrazit celou diskusi