Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexuální aféra žáka s učitelkou! Máme dopis pro ředitele

Autor: Jan Doležal, lmk - 
20. září 2013
07:30

Skandál na průmyslové škole v Příbrami nabírá na obrátkách. Případ studenta Patrika Š. (17), který se zamiloval do učitelky Marie Mrvíkové (50) a poté ji údajně shodil ze schodů, začali konečně řešit odpovědní úředníci.

Bezradná kantorka napsala dopis řediteli průmyslovky a chce odpověď, proč vedení školy neřeší případ, který se táhne od loňského října. Kopii dopisu učitelka zaslala i zřizovateli školy – středočeskému krajskému úřadu. A výsledek? „Krajský úřad vyzve ředitele školy, aby se vyjádřil. Rovněž požádá Českou školní inspekci o prošetření celé situace a návrh řešení,“ řekla Blesku mluvčí kraje Nicole Mertinová.

„Pokud dostaneme oznámení, rozhodně se jím budeme zabývat. Především budeme chtít vědět, jakým způsobem řeší celou záležitost ředitel školy,“ uvedl náměstek ústředního školního inspektora Ondřej Andrys. Blesk oslovil i ředitele školy Tomáše Hlaváče. Ten se ale do skončení policejního vyšetřování nehodlá vyjadřovat.

Co učitelka také psala řediteli

  • o vývoji situace jste byl informován
  • společně s třídním učitelem jsme několikrát žáka upozorňovali na nevhodnost jeho chování
  • podobné schůzky se žákem proběhly i za vaší účasti, bezvýsledně
  • setkali jsme se i s rodiči žáka a několikrát se žákem a jeho rodiči za vaší přítomnosti
  • tyto schůzky byly bezvýsledné, mimo jiné i proto, že žák vám doporučil, jít do pr**** a opustil schůzku.

(Blesk má k dispozici celé znění dopisu)

amywinehouse ( 20. září 2013 18:06 )

S tím všichni nadělaj Je to kožený a neubejvá to

honza1965 ( 20. září 2013 14:39 )

Pošahanej je určitě když na tohle vlez

honza1965 ( 20. září 2013 14:38 )

Ta nejen že tu jeho pozornost přímo hltala, ta jí k životu nezbytně potřebovala a podporovala ho v tom. Nebejt to on, zpracovala by si jinýho. Ona působí vyloženě dojmem pživačný samice jdoucí přes mrtvoly

honza1965 ( 20. září 2013 14:35 )

Pust si video s tou učitelskou pizdou. Na první pohled hérečka toužící po pozornosti za každou cenu u který se pozná že lže a vymýšlí si podle toho že se jí pohybujou rty. Tak odpornej exemplář ženský, co se povahy, vlastností a celkový chování týká už jsem hódně dlouho neviděl.

buban ( 20. září 2013 14:00 )

Takze Plesk opet nezklamal-pod clankem o nejakem tydytovi, ktery ohrozuje ucitelku, diskuze je-ovsem pod clankem o odbarvene barevne, ktera podstatne hure ohrozuje seniory, diskuze opet neni. Proc by taky byla-vzdyt by prispevky byly "dyzkrymynacne", pripadne by nekdo tem radilkum z Plesku napsal, ze jejich 8 ci kolik rad u starych lidi, casto starim dementnich, nefunguji. Tam funguje jedina rada-takovymto podomnim prodejcum ukazat vztyceny prostrednik-nejlepe opres zavrene okno.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání