Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Učitelka (28) měla sex se svým žákem (16): Zatkli ji, když mu porodila syna!

Laura Elizabeth Whitehurst (28) porodila svému žákovi po ročním vztahu miminko
Laura Elizabeth Whitehurst (28) porodila svému žákovi po ročním vztahu miminko  (Autor: MySpace/profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
3. července 2013
22:32

Měla ho učit angličtinu, ale namísto toho se věnovali sexuální výchově. Doma, mimo vyučovací hodiny. Americká učitelka Laura Elizabeth Whitehurst (28) se spustila se svým žákem, který byl o 12 let mladší než ona. Po ročním utajeném vztahu mu porodila syna. Dva týdny na to skončila za mřížemi.

Laura Elizabeth Whitehurst vyučovala v Severní Karolíně na střední škole angličtinu. Jazyk ovládala bravurně, a tak pro ni nebylo těžké svést jednoho ze studentů, kterému bylo teprve 16 let. Rok se s ním intimně scházela. Vše prasklo poté, co chlípná učitelka porodila miminko.

Poměr odhalila mladíkova matka

Dva týdny po porodu si pro učitelku přišli muži zákona. Šoupli jí do basy a obvinili ze sexuálního zneužívání nezletilého. Na vše přišla matka mladíka, který je nyní už o rok starší. Sexuální predátorka se však už dostala na svobodu, protože sloužila kauci půl milionu korun. Učitelské platy evidentně nebude v USA nejhorší.

matlafous ( 4. července 2013 11:22 )

 u nás se nic taového stát nemůže protože naše učitelky jsou většinou zaprděný tlustý báby.....

lunatic ( 4. července 2013 09:04 )

To musí být frustrující,platit v 16 z kapesného alimenty ; a uvažuju dál : při zachování stejného věkového odstupu by mě měly přitahovat 62-leté ženy;jediné,co by mi snad na takovém vztahu mohlo imponovat je fakt,že taková dáma již obvykle netouží mít další děti

mortis69 ( 4. července 2013 04:15 )

Jazyk ovládala bravurně Mít talent v hubě se vždy nemusí vyplatit

kecman ( 4. července 2013 02:15 )

Redachtóri sa písa srvévně redáchtori,ti wole

Kateřina Přívratská ( 4. července 2013 00:13 )

jarofenin: ještě ti tam chybí, že sloužila kauci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání