Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Učitelka sexuální predátorkou: Svedla žáka (13) a souložila s ním na poli!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oj - 
5. září 2012
11:49

Britská učitelka Rachel Peterson (40) měla slabost pro chlapečky. S jedním takovým si nějaký čas psala na Facebooku. Nakonec si s ním domluvila schůzku. Počkala na něj před školou, odvezla za město a vyspala se s ním.

Čtyřicetiletá žena pracovala ve školství téměř dvacet let. Už minulý rok ji její nadřízený varoval, aby se svými žáky neudržovala důvěrnější vztah, než jaký je předepsaný školou. Všiml si totiž zjevné náklonnosti k jednomu z žáků, se kterým sice neměla sex, ale překročila přípustnou hranici.

Pokoj si ale nedala. Vyhlédla si 13letého chlapce a začala s ním komunikovat na Facebooku. Posílala mu sms zprávy se sexuálním obsahem a přes webkameru mu ukazovala prsa.

Nakonec si s ním domluvila schůzku. Vyzvedla ho před školou a odvezla za město. „Tím chlapci dala jasně najevo, že s ním chce mít pohlavní styk,“ uvedla soudkyně. Ten proběhl nejdříve v autě a potom venku na poli. Jejich vztah pokračoval až do doby, když učitelka  navrhla, že spolu utečou. Šílený nápad chlapce natolik vyděsil, že se svěřil jednomu z pedagogů.

Rachel vztah zprvu zatloukala. Policii se ji však podařilo usvědčit na základě materiálů, které nalezla v jejím počítači. Soud uznal ženu vinnou a poslal na tři roky a tři měsíce do vězení.

kacota ( 5. září 2012 14:25 )

Ne ne, s tým nemôžem súhlasiť sores, to zaváňa už feministickou propagandou Je pravda, že u nás na salaši majú sťažené podmienky s výberom, ale aj tam aspoň nalevo aj napravo najprv pozrú

odetka.odetka ( 5. září 2012 14:09 )

Vypada jak Gertruda z Nemecka.

kacota ( 5. září 2012 14:06 )

Rozmýšlam ale, kolko fliaš fernetu by u normálneho chlapa muselo padnúť

decathlonova-matka ( 5. září 2012 14:05 )

že by ujo Láďa? http://jirkazz.gzk.cz/?z=502#k

sores ( 5. září 2012 13:53 )

Chlapa když holt popadne chtíč a zblázní se mu hormony, tak nekouká nalevo ani napravo. Jsou úplně stejný jako zvířata v přírodě, těch co takový nejsou,je hodně málo.

Zobrazit celou diskusi