Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Renata (43) se vdávala o prázdninách, aby manžel (16) nezameškal ve škole

Autor: Veronika Kynclová - 
24. září 2012
20:49

Jejich láska před lety šokovala celé Rakousko. Erwinovi bylo pouhých 12 let a začal randit s o 28 let starší ženou. Jejich vztah nepřekazil ani soud. Před třemi měsíci se jim narodila dcera, koncem srpna se vzali...

Když rakouská média poprvé informovala o pletkách Renaty Juras (43) a jejího milence Erwina Unterlechnera (16), vyvolalo to u čtenářů obrovský poprask. Skandální láska má však happy end. Dvojice je spolu dodnes. Před třemi měsíci žena porodila dceru Noemi. Je to podle ní vymodlené dítě, ze kterého mají oba obrovskou radost.

Dítě, pak svatba

Pár navíc svůj vztah zpečetil sňatkem v dolnorakouském Perchtolsdorfe. Museli to stihnout do konce srpna, aby Erwin nezameškal ve škole. „Tak dlouho jsme čekali na tento den. Odjakživa jsme věděli, že jednou přijde. Některé to možná překvapilo, ale to je jejich problém. My jsme prostě šťastní,“ svěřila se rakouskému serveru Heute.at se svými pocity novomanželka.

Láska na první pohled

Celý jejich příběh začal zhruba před třemi lety, kdy Renata potkala Erwina na tréninku házené. Oba shodně tvrdí, že to byla láska na první pohled. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby v té době neměl chlapec dvanáct let. Svůj vztah proto několik měsíců tajili. Odhalili ho až ve chvíli, kdy se rozhodli, že spolu začnou žít.

 

Podmínka za románek

Netradiční pár dokonce řešil i soud. Renata dostala za románek s Erwinem 22měsíční podmínku. Na jejich lásce to ale nic nezměnilo. Naopak. Dnes má Erwin 16 let, stále chodí na střední školu a svoji milovanou ženu si vzal i přesto, že s tím jeho rodiče nesouhlasili.

vrtajzub ( 29. září 2012 22:22 )

pekný chlapec, tej babe nie je lúto, že ničí život chlapcovi ?To je láska ? Obyčajný egoizmus, nezodpovednosť a bezohladnosť ! Chlípna, perverzná baba.

mirkazam ( 25. září 2012 12:17 )

To se divím, že babu nezavřeli. Je to pedofil v sukních.

brekekesalami ( 25. září 2012 12:13 )

babka je trochu pedofilní, ne?

hakari.takara ( 25. září 2012 10:03 )

co na takový článek říct? klukovi se divím a ženská je úchylná... Erwin si zkazil život v 16letech se upíchl k 43leté ženské, za 10let bude stále mladý, jeho žena v přechodu, samá vráska... Erwin bude mít desetileté dítě, ve 26. Takový vztah je nepersektivní. Z čeho chce tu Noemi živit? To aby po střední šel rovnou makat...

bara ( 25. září 2012 09:35 )

- a slabost rozumu...

Zobrazit celou diskusi