Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotka, která šokovala internet: Žena míří dítěti pistolí mezi oči!

Fotografii ženy, která míří dítěti zbraní na hlavičku, obletěla svět.
Fotografii ženy, která míří dítěti zbraní na hlavičku, obletěla svět.  (Autor: Facebook.com)
Autor: ljš - 
11. září 2013
13:05

Zbláznila se? Šokující obrázek ženy, která míří pistolí na hlavu malého dítěte a přitom se usmívá, obletěl internet. Tisíce lidí se snaží děvčátko po facebooku vypátrat, protože jsou přesvědčeni, že mu hrozí nebezpečí.

Fotografie se objevila na internetu přibližně před měsícem a šokovaní uživatelé ji okamžitě začali sdílet, aby dvojici vypátrali a mohli zalarmovat úřady.

Mnoho detailů však k dispozici není. Obrázek patrně pochází z Argentiny, neví se však ani to, jestli je dívka na obrázku matka asi dvouleté holčičky.

Organizace No Longer Victims obrázek sdílela na svém blogu s prosbou: "Pokud existuje někdo, kdo by nám mohl pomoci najít to dítě, prosíme, kontaktujte nás." Podle nich hrozí dítěti nebezpečí i v případě, že žena nedrží v ruce skutečnou zbraň, ale atrapu nebo hračku.

"To miminko může být traumatizováno stejně jako kterákoli jiná oběť zneužití - a toto je skutečně případ zneužití," dodávají ochránci lidských práv.

xxyy ( 11. září 2013 17:13 )

Máš pravdu. Měl jsem hned dojem že pod "hlavní" vidím kapku vody. Hodil jsem fotku do programu co jí "přepočítáním" doostřil a je to skutečně kapka vody a ta pistolka je skutečně hračka na stříkání vody. Takže stádo idiotů po celém světě se snaží tu holčičku zachránit před hraním si se sestrou...

itartas ( 11. září 2013 16:42 )

Nejapný žert, nedostatek inteligence a nezralost osobnosti. Vypadá to na Asiatku, potřebovala by dostat po těch rukách, že by se rok nenajedla.

jotopir ( 11. září 2013 14:11 )

podle mě je to sestra a ta pistolka je hračka

lahny ( 11. září 2013 14:07 )

Takovéto dítě ještě nemá rozum z toho, že pistole je nebezpečná, takže si myslím, že ani traumatizováno být nemůže.To je jako kdyby jste na něj mířili nožem, tak také bude mít tendenci za ostří nože vám ho brát z rukou.Také ještě neví, že nůž je ostrý a za čepel se nebere.

andorea ( 11. září 2013 13:15 )

 Podle mne je to vodní pistolka a podle mokrých vlásků tipuji, že si hrály v koupelně. Zase někdo dělá z komára velblouda.

Zobrazit celou diskusi