Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt Moniky a Klárky: Tady ve strašných bolestech umíraly

tohle je pokoj, kde se odehrály poslední momenty před smrtí Moniky a Klárky
tohle je pokoj, kde se odehrály poslední momenty před smrtí Moniky a Klárky  (Autor: Blesk.cz, Facebook, repro tn.cz)
Autor: sch, shp - 
7. srpna 2013
17:59

Více než týden uplynul od tragické smrti dvou blonďatých andělů Klárky (†8) a Moniky (†36). Z toxikologické zprávy vyplynulo, že je zabil smrtící jed, který vypily. Zatím ale není jasné, kdo je otrávil a proč! Mstil se někdo Petrovi? Zabil je Petr, nebo si vzaly život samy? Jisté je, že se poslední okamžiky jejich životů odehrály v tomto pokoji!

Nad smrtí Petrovy manželky a dcery se pohybuje pořád spousta otazníků, které zatím nebyl schopný nikdo vyřešit. Jasné je, že zemřely ve strašných bolestech poté, co vypily jed. Jestli jim ho do pití dal Petr, či někdo z hotelu jako pomstu, to nikdo neví. Fotografii pokoje - místa činu - zveřejnil server tn.cz.

Petr ale stále tvrdí, že je nevinný a že ač některé trochu sporné důkazy nasvědčují tomu, že v tom má prsty právě on, je tomu naopak. Že svoji rodinu miloval a že by nic takového neudělal. Podpořili ho i jeho kamarádi.

Hádky v hotelu

„Nejdříve se rozčiloval, že si zaplatil pokoj s balkonem a dostal jen obyčejný pokoj. Pořád se mu něco nelíbilo. Když něco řešil, byl dost hlučný, prostě ho bylo dost slyšet,“ řekla Blesk.cz svědkyně. Podle ní Petrovy stížnosti musel řešit i egyptský delegát cestovky.

Šlo o pomstu?

„Když k té tragédii došlo, hned nás proto napadlo, že se mu chtěl pomstít nějaký Egypťan za to chování, a něco mu dal do pití,“ dodala Češka. Policie se při vyšetřování smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) přiklání k verzi, že šlo o vraždu. Z té byl podezírán právě Petr. Ten však tvrdí, že je nevinný!

Tohle je místo činu! Tohle je místo činu! | Blesk.cz, Facebook, repro tn.cz

marmat ( 8. srpna 2013 00:37 )

flašky přinesl 3 jak říká

marmat ( 8. srpna 2013 00:33 )

NENÍ NIC TĚZKÉHO ZJISTI KDE VEČER VZAL A OD KOHO TY 3 LAHVE -prodejen a baru v hotelu není okolo něj tolik...jen on vevvideuřekl, že musel jít natočit vodu....k pípě na baru v restauraci...?

marmat ( 8. srpna 2013 00:24 )

ZBYTEČNÉ,PODIVNÉ POLOHOVÉ FOTKY S DCEROU NA POSTELI N) A PROČ TA JAK JSOU ZÁDY K SOBĚ JAKO VE 4.oo ránokdy byly nalezeny dlouho mrtvé 4-5 hodin http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/prvni-foto-z-pokoje-kde-zemrely-monika-a-jeji-dcera.html?image=153 9855&back_id=412286&back_title=Na_t%C3%A9to_posteli_um%C5%99ela_v_Egypt%C4%9B_Kl%C3%A1rka... _EXKLUZIVN%C3%8D_FOTKY%2C_ze_kter%C3%BDch_mraz%C3%AD&back_ref=%2Fzpravy%2Fzahranici%2Fexkluzivni -foto-takto-klarka-pila-v-egypte-limonadu-a.html#gallerytop

tigress ( 8. srpna 2013 00:20 )

Mimochodem, šlo mi ale o to, jak si odporuje to, co píše sám Blesk (jednou to a podruhé opak) a ne až tak o způsob otravy... to budu brát vážně až bude nějaké oficiální vyjádření. To, že je nějaký biochemik podle indicií bulváru přesvědčen, že to bylo to a ono ještě nic neznamená. Indicie k tomu předpokladu mohl mít správné, ale mohly být vymyšleny, stejně jako dnes pojistky na milióny..

tigress ( 8. srpna 2013 00:17 )

Já nevím, v tomhle se nevyznám, jen jsem četla nějaké názory odborníků, že pokud by VYPILY nějakou žíravinu, co jim rozežrala žaludek, byly by poleptány i tam, kudy to šlo. Proto jsem si osobně myslela jestli to spíš nespolkly v nějakém léku a říkal, že tekutina to asi nebyla. Ale koneckonců pitva ještě nebyla zveřejněna a to o polptaných žaludcích jsme zatím taky četly jen v blesku...

Zobrazit celou diskusi