Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední foto Moniky (†36) a Klárky (†8) před smrtí: Šťastná dovolená se obrátila v tragédii

Autor: sch - 
7. srpna 2013
20:34

Tragédie v Egyptě, kdy zemřela Petrova manželka Monika (†36) a dcera Klárka (†8) po otravě jedem, je skloňovaná snad na všechny způsoby. Spekuluje se, že by je mohl zabít personál hotelu z pomsty, ale i o tom, že je zabil Petr. Proč? Kvůli pojistce, nebo protože nebyla Klárka jeho? Petr to vylučuje, byli spolu prý šťastní. To dokazují i poslední fotky před smrtí.

Petr stále zůstává v Egyptě a čeká na jakýkoliv výsledek vyšetřování. Úřady jsou tam podle něho ale 30 let pozadu proti těm českým. V rozhovoru pro TV Nova řekl, že mu na přežití tam, což může být jeden den, ale i měsíc, zbývají v přepočtu poslední tři tisíce. Kupuje si akorát vodu.

Z celého případu, ač tak zcela nevypadá, je zdrcený a neví si rady. Celá rodina ale byla šťastná, což potvrzují i jeho kamarádi v Česku. Z fotografií z dovolené v Egyptě, které zveřejnila TV Nova, mrazí. Rodina stojí na pláži, drží se za ruce, všichni jsou šťastní. Několik hodin na to ale oba blonďatí andílci zemřeli.

Motiv vraždy

O motivu a pachateli vraždy se stále spekuluje. Jedna verze hovoří o spiknutí hotelu a jeho personálu kvůli Petrovým vysokým nárokům na ubytování, další verze říká, že vrahem je Petr. Ale jaký by měl motiv? Podle TV Nova se spekuluje jednak o získání peněz z vysoké pojistky a jednak o nevěře Moniky. Klárka tak prý neměla být Petrova.

Obě verze ale Petr v rozhovoru dementoval. „Pojistku Monika ani Klárka neměly, mám ji pouze já. A moje dcera je moje dcera, je to lež,“ řekl.

S Monikou se brali v roce 2007, spolu ale byli od roku 2003. Klárka už u svatby byla jako dvouleté miminko.

belaa ( 9. srpna 2013 21:10 )

nejdriv sem byla tvrde proti nemu .ze on je vrah.co kdyz to neudelal.bylo to jinak.proc lhal myslim si ze ze strachu.ze to bude na nem.je to tezky

k999 ( 9. srpna 2013 18:39 )

Jj. a stává se to denně, co?

k999 ( 9. srpna 2013 18:36 )

Myslím, že až zveřejní výsledky, budeš překvapený co vše Egypt dokáže.

hofihofi ( 9. srpna 2013 18:35 )

No to je ten problem, dokonce mozna za to nemuze nikdo, i to se stava, treba alergie, vzdyt je to afrika.

k999 ( 9. srpna 2013 18:34 )

...hofi, hofi, jen jako konzultant a náhled na postup při pitvě, nebuď labuť.

Zobrazit celou diskusi