Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Egyptská policie o smrti Moniky (†36) a Klárky (†8): Byla to vražda, podezřelý je manžel!

Autor: shp, ČTK - 
3. srpna 2013
09:45

Smrt Češek Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě nebyla nešťastná náhoda. Podle policie jde s největší pravděpodobností o vraždu, ze které je podezřelý manžel a otec Petr, napsaly Lidové noviny. Blonďatí andílci byli nejspíš otráveni.

Stále více indicií podle naznačuje, že tragická smrt dvou českých turistek v egyptské Hurgadě nebyla žádná náhoda. V tuto chvíli ve vyšetřovacích verzích egyptské policie je nejpravděpodobnější vražda, ze které je podezřelý manžel Moniky. Definitivě nicméně do případu úmrtí matky a dcery vnesou světlo výsledky pitvy, která by měla být hotová do týdne.

Na 60 % jde o vraždu!

„Na 60 procent je za tím vražda, z níž je podezřelý právě manžel,“ řekla LN egyptská policie. Muž, který tragédii původně označovanou za důsledek otravy jídlem jako jediný z tříčlenné rodiny přežil, je kvůli vyšetřování stále v Egyptě. „Jeho cestovní pas má místní policie,“ uvedl mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Petrův stav je záhadou

Rodina původně měla z Hurgady odletět v pondělí. Muž zatím zůstává v pětihvězdičkovém hotelu Titanic Palace, kde s manželkou a dcerou trávil dovolenou. K dispozici mu je psycholožka vyslaná z Česka. „V jakém stavu muž je, ale říct nechtěla kvůli lékařskému tajemství,“ napsal deník.

Otrava, nebo šok?

Před smrtí Češek údajně celá rodina trpěla střevními problémy. Mrtvé nalezl jejich otec, respektive manžel, který byl následně rovněž hospitalizován a lékaři mu vypumpovali žaludek. Podle některých zdrojů je však v nemocnici kvůli šoku.

Děsivý křik

Petr údajně našel své blízké mrtvé, když vstal v úterý ve čtyři ráno. Žena z vedlejšího pokoje, kterou poprosil p pomoc se záchranou ženy a manželky, ale tvrdí, že ještě o půl hodiny dříve byl z pokoje slyšet křik. Otec pak tvrdil, že volal Boha. 

marunka29 ( 6. srpna 2013 22:12 )

je to i můj náror

mana10 ( 5. srpna 2013 00:49 )

panebože!!!!

pavel.jp ( 4. srpna 2013 16:48 )

tady asi někdo zapoměl, že jsme bejvali jeden národ. A je dost trapný hodnotit něco co slyšíš poze v mediich, coz je asi desetina reality.

emil13 ( 4. srpna 2013 16:35 )

proboha, jen ovce muze uverit takove kravine ze je zabil. media neco vymysli a vsichni tomu pojdme verit....mysleni na facku!!!!

c3rb3r0s ( 4. srpna 2013 14:58 )

No sračku dostane prakticky kdokoliv kdo jede na dovolenou do egypta. Stačí lok vody z kohoutka a nebo jeden párek v rohlíku ze stánku a celou dovolenou strávíte na hajzlu. Nechápu proč tam vůbec jezdili, je tam akorát vedro, písek a hovno co dělat.

Zobrazit celou diskusi