Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě: Z pokoje byl slyšet děsivý křik!

Autor: shp - 
2. srpna 2013
20:17

V pokoji egyptského hotelu, kde vyhasl život Češky Moniky (†36) a její dcery Klárky (†8), byl půl hodiny předtím, než otec rodiny vyhledal pomoc, slyšet hrozivý křik. Říká to žena, kterou o pomoc požádal otec rodiny Petr. Ten tvrdí, že prý volal Boha, informovala TV Nova.

Záhady, nejasnosti a další otazníky. Tak stále vypadá případ zesnulých Češek v Egyptě. Do jejich pokoje vešel podle hotelového elektronického systému někdo z rodiny naposledy ve 20:35. Ve čtyři hodiny ráno druhý den vyběhl otec ven a zabušil na sousední pokoj. Ženu, která v něm pobývala, poprosil o pomoc. Jenže jeho sousedka slyšela již o půl hodiny dříve děsivý křik.

Na těle neměla stopy násilí

„Něco jedla nebo pila, na těle neměla žádné zranění, žádnou modřinu. Měla zvětšené oči. Lékaři říkají, že to, co dostala, muselo být silné,“ řekl egyptský doktor TV Nova. Je přitom zvláštní, že když pociťovala rodina příznaky otravy, nevyhledala lékaře. Ani matka, ani dcera přitom nebyly v posteli, ale na zemi. Asi 50 centimetrů od sebe.

Otec prý volal Boha

Mrtvé Češky viděla i svědkyně, která na popud otce přispěchala na pomoc. „Viděla, že ležely na zemi. Předtím slyšela z pokoje křik. Když se pána ptala, co se stalo, tak jí řekl, že volal Boha, co má dělat,“ řekl překladatel televizi.

Monika měla škrabošku na očích

Pořád tak visí ve vzduchu otázka, zda se jednalo o nešťastnou otravu nebo úkladnou vraždu. Vyloučit ale nelze ani sebevraždu. Monika měla podle TV Prima na očích škrabošku na spaní. Buďto chtěla spát, nebo nechtěla vidět hrůzu, která se stane.

zirafa ( 4. srpna 2013 21:58 )

danuska555: nikam volat nemusím, ti to vědí! To jsem napsala speciálně tobě, aby sis rozšířila obzory!

danuska555 ( 4. srpna 2013 21:39 )

Delegatka je cely pobyt k nedostizeni. teda v. r i t i ! !

danuska555 ( 4. srpna 2013 21:38 )

Tak, tak delegatka je tam na zacatku dovolene a pak na konci ,, jinak ji nevidis!! Uziva so po svem, jsme ji to preci zaplatili ne?

danuska555 ( 4. srpna 2013 21:28 )

ty o nich vis? zirafa. ? Mela bys to neprodlene zavolat. egypskym. vysetrovatelum!! Jen tak se da cela kauza do pohybu !

danuska555 ( 4. srpna 2013 21:24 )

ty o koze, ja o voze!! Psala jsem, ze v piti, by to musely citit na jazyku ! Do da snad rozum

Zobrazit celou diskusi