Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blonďatí andílci! V Egyptě zemřela Monika (†36) s dcerou Klárkou (†8). Zabilo je jídlo

Autor: shp, sch - 
30. července 2013
18:50

Dcera Klárka (†8) jakoby mamince Monice (†36) z oka vypadla. Obě blonďaté, obě usměvavé, obě plné života. Jejich životy vyhasly za tragických okolností, otrávily se jídlem. Manžel a otec je ve vážném stavu v nemocnici. Zkolaboval, když děsivou zprávu volal domů do Česka!

Rodinná tragédie na dovolené se odehrála v egyptské Hurghadě v hotelu Titanic Palace. Rodina z Karvinska tam přijela minulý pátek. Výlet do slunného Egypta se ale změnil v horor. Podle všeho se celá rodina otrávila, ale není vůbec jasné jakým jídlem. Nikomu jinému z hotelu se totiž nic nestalo. Je možné, že si jídlo koupili někde mimo areál hotelu nebo přivezli z domova, ale zatím jde jen o spekulace.

Otec přežije

I když byli záchranáři u otrávených Češek brzy, nestačili jim již pomoci. Otrava byla moc silná. Muž, který po otravě začal zvracet krev, přežije. Byl mu vypumpován žaludek a jeho stav je stabilizovaný.

Kolaps po telefonu

Zoufalý Čech poté, co přivolal záchranku, zavolal i své rodině domů. „Bratr po příjezdu záchranky, když telefonoval s matkou, začal kolabovat, takže ho převezli do nemocnice přímo v tom hotelu, kde mu byl ihned vypumpován žaludek,“ řekla sestra otráveného muže České televizi.

Dojemný vzkaz

Na Moniky i její dcerku budou všichni vzpomínat jenom v dobrém. Na sociální síti nechala dojemný vzkaz i manželka bratra mrtvé Moniky, švagrová Kateřina: „Cokoliv jsme na vás milovali a čemukoliv jsme se obdivovali, trvá a potrvá v očích všech a ve věčnosti časů...“

oliiiii3 ( 31. července 2013 15:26 )

Cele rodine preji uprimnou soustras, je to velke nestesti. Ten kdo tak hnusne pise se nejspis nedostal asi dal nez za barak , a nemaji ani poneti co je to dovolena. Jde videt ze se to jejich rodin netyka . Pekny bridilove.

majojo ( 31. července 2013 05:06 )

Blbej titulek, blbí redaktoři. Momentálně si oblíbili slovní spojení blonďatý andílek. Viz nedávno tragicky zesnulý chlapeček, holčička nalezená na Václaváku a teď tyhle dvě chudinky. K dalším podobným klišé patří sexy, v slzách apod. Šmuclerko, když už na ty svoje blitky najímáš blbce z odborné školy novinářské, mohla bys tam občas zajít vyučovat a pozvednout trochu úroveň bulváru. Sama máš FŽ UK z dob, kdy se tam o novinařině něco nejen vědělo, ale i učilo.

majojo ( 31. července 2013 05:00 )

Asi budeš muset sedět do konce svého blaženého života doma, nejlépe ani nevstávat z mísy.

majojo ( 31. července 2013 04:57 )

Tragédie, byť s mnoha otazníky, to nepochybně je. Ale proč o tom žvanit do bulváru - navíc, nebývá to zadarmo. I fotka v novinách (pokud to není černá kronika) pro některé lidi znamená mnoho. A mimochodem, nelze zhoršit něco, co už nejhorší je.

majojo ( 31. července 2013 04:54 )

Počítám, že pro tříčlennou rodinu vyjde tak na pětatřicet tisíc bez kapesného. A to tam byli už loni.

Zobrazit celou diskusi