Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chlapce (†5) zastřelili matce přímo v náručí: Lupiči ho trefili mezi oči!

Lupiči chlapce (†5) zastřelili, protože se báli, že je prozradí
Lupiči chlapce (†5) zastřelili, protože se báli, že je prozradí  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto/reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
30. června 2013
20:35

Vloupali se do chudinské čtvrti Sao Paula, kde chtěli loupit. Rodinu obrali, o co mohli. Malý chlapeček Brayan Yanarico Capcha (†5) se ale bál a začal plakat. Lupiči se ale báli, že je prozradí, a tak malého chlapečka zastřelili matce přímo v náručí.

Rodina se do Brazílie přestěhovala z Bolívie. „Přišli jsme sem hledat práci, ale místo toho jsme zde našli jen násilí,“ řekl BBC otec chlapce Edberto Yanarico Quiuchaca (28). „Jediné, co teď chceme, je spravedlnost, aby byli všichni lupiči dopadeni. Poté se vrátíme do Bolívie,“ dodal.

Když lupiči vtrhli do domku rodiny

„Dali jsme jim 31 tisíc korun. Byli nervózní a chtěli víc. Tak jsme jim dali dalších 9 tisíc, to bylo všechno, co jsme měli,“ řekla matka Veronica Capcha Mamani (24). Ta se v Brazílii živí jako švadlena. Lupiči chtěli stále více, ale rodina už žádné peníze neměla.

Rána mezi oči

„Dali synovi na krk nůž a chtěli další peníze. Hodně plakal. Jeho poslední slova byla - nezabíjejte mě, nezabíjejte mámu,“ doplnila s pláčem žena. Lupiči střelili malého chlapce přímo do hlavy. Báli se, že je pláčem prozradí.

pepen ( 1. července 2013 09:31 )

Pořád kde se něco píše-hned do toho nacpete cikány!!!Ať jdou krást do Chánova atd!!!Opravdu se zamyslete trochu-kdo rozkradl tuhle zem a pořád rozkrádá!!!!!Jsou to desítky ba i stovky miliard!!!Kam se serou Cikáni na Čechy-tohle je elita ,,zlodějů,,!!!Na ty nikdo nemá-o vás se bude psát,co je to za národ!!!Pokud sledujete tisk-tak jste si mohli přečíst-co píši Němci o nás...žumpa Evropy!!!Banánová republika atd!!Tolik politiků zavřených !!!Měli by jste už ten mozek používat a začít -jednat!!!Jinak tu bude úplný hovno!!!Pak přijedou cizinci a zbytek odkoupí!!!

dobrotka ( 1. července 2013 05:08 )

To je sakra hrdinstvi, jit okrast chudaky do chudinske ctvrti a jeste zastrelit dite matce v naruci. Kam ten svet speje?

babicovyjedy ( 30. června 2013 22:00 )

to se nedivim ze byli nervozni kdyz uprostred Brazilie dostali 31000 KORUN

babicovyjedy ( 30. června 2013 21:57 )

E) je spravne. Dominik Hasek

Zobrazit celou diskusi