Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle jsou obchodníci s bílým masem: Prodali Češky v Itálii za 800 eur do bordelu!

Autor: František Prachař, simao - 
23. června 2013
17:40

Na jedné straně Nico a Sára, majitelé agentury La Donna service. Na druhé straně Zuzana (38) a Jarka (33), české mámy od rodin, doufající, že si v zahraničí vydělají jako hostesky. Kvůli tomu kontaktovali agenturu. Jenže tahle spolupráce vůbec nevyšla. Nico a Sára totiž prodali Češky do pochybného podniku. Spolu s dalšími dvěma dívkami za 800 eur! Jaké jsou zkušenosti Češek s obchodníky s bílým masem?

Obě mají rodinu i děti, kvůli nim a penězům začaly shánět výdělek v zahraničí. O práci už pár let nezavadily. A tak poslaly své snímky mailem agentuře La Donna service, a ta jim slíbila práci hostesek. Zuzana a jarka pak na konci května odletěly do Říma. Jak na své následné peripetie vzpomínají?

Rozčarování

Autobusem dojely do Pescary, kde je čekala Sára s Nikem, majitelé agentury. „Italsky jsme neuměly a místo do restaurace u moře, kam jsme měly odjet, nás poslali na dva tři týdny do vnitrozemí. Tam se prý otrkáme, naučíme se trochu řeč a pak bude i práce u moře,“ vypráví Jarka.

V autě čekaly další dvě Češky, Lucie a Jana. Kadeřnice a modelka, přijely také za prací u moře. Nico a Sára čtveřici Češek po cestě vysvětlili, že jedou do horského městečka Celano. Před ním si přesedly k jistému Francescovi, majiteli baru, kde měly pracovat. Ten Nicovi zaplatil za všechny 800 eur!

Pochybný podnik

„Lucie i Jana měly podepsanou smlouvu, my ne,“ vysvětluje Zuzana. Práce spočívala v tzv. nápojové konzumentce, »rozpíječce«. Ženy měly za padesát eur denně dělat společnost hostům. Ovšem pouze dvacet minut každému, bez sexuálního kontaktu.

Bydlení pak měly Češky zajištěné v ulici Via Santa Cecilia di Sopra a ještě tentýž večer šly do práce. Spolu s několika Ukrajinkami, Polkami a Rumunkou, které »pracovaly« pro Francesca už delší čas. „Vypadalo to jako disco bar, hrála hudba,“ vzpomíná Jarka. Zarazilo ji však asi patnáct oddělených boxů o patro výš. A v jednom z nich později skončila.

Nasypal jí něco do pití

Klienti se začali scházet po desáté večer, všechno chlapi mezi 60–70 lety a mezi nimi Giuseppe, který si vybral Jarku. V jednom z boxů se na ni začal sápat, chtěl polibek a byl moc rád, že je první Jarčin klient. „Byl mi odporný a nic jsem mu nedovolila, ale něco mi nasypal do pití a kdyby za mnou nepřišla Zuzana, které bylo divné, kde jsem, tak nevím, jak bych skončila,“ říká Jarka.

Jak se podařilo Češkám utéct? Čtěte v Nedělním Blesku!

Celý příběh dvou Češek a jejich zkušenosti s obchodníky s bílým masem čtěte v Nedělním Blesku Celý příběh dvou Češek a jejich zkušenosti s obchodníky s bílým masem čtěte v Nedělním Blesku | Blesk

Jarka69 ( 16. září 2018 14:01 )

 Krténi,jahody,púrostitutky, slovníčky ještě neodložily 👑

matovapetulka ( 24. června 2013 11:42 )

hmmm, holky jsou mi povědomé

matovapetulka ( 24. června 2013 11:39 )

slimstar ( 23. června 2013 21:50 )

musíte se zeptat típka s nickem "koerich", ten je tady umnělec na holky

merrylou212 ( 23. června 2013 21:43 )

Nevíte náhodou někdo, jak to dopadlo s těmi dvěma ztracenými dívkami v Pakistánu ? Vůbec se o tom už nepíše.

Zobrazit celou diskusi