Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Království kuplířů? Odpočívadlo u Prahy! Na sex sem prodávali dcery i jejich rodiče

U odpočívadla u Rudné za Prahou byl ráj prostitutek. A především kuplířů (ilustrační foto)
U odpočívadla u Rudné za Prahou byl ráj prostitutek. A především kuplířů (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: simao, ČTK - 
20. února 2013
16:24

VIDEO | Osm mužů z Kladenska se stalo "králi" ve svém malém království u dálnice D5 nedaleko Prahy. Obsadili zde odpočívadlo, kde rýžovali na prostituci a kšeftování s drogami. Policie však jejich gang rozbila. A najevo vyplývají různé podrobnosti z praktik obchodníků s bílým masem.

Pět mužů skončio ve vazbě, tři jsou vyšetřování na svobodě. Taková je bilance razie Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), který rozbil gang obchodníků se sexem a drogami.

Doslova ovládli odpočívadlo u Rudné nedaleko Prahy. Za účelem prostituce sem sváželi ženy především ze slabších sociálních rodin. Dívky si vydělávaly kolem čtyř tisíc korun, vše ale předávaly kuplířům.

Otec prodal dceru za pět tisíc

Těm, které zde chtěly "šlapat", pak účtovaly tisícikorunové taxy. A podle policistů došlo i na případy, kdy mladé dívky na sex prodávali kuplířům i rodiče!

Video  Policie rozbila gang kuplířů, který působil na odpočívadle dálnice D5  - Policie ČR
Video se připravuje ...

"Za 200 eur (asi 5000 korun) tak měl například jeden otec prodat v roce 2010 obviněným svou tehdy ani ne osmnáctiletou dceru. Pravidelně pak měl ovšem inkasovat i část výdělku, který dívka odevzdávala obviněným," uvedl mluvčí ÚOOZ Pavel Hanták. Mělo jít zhruba o 100 eur týdně.

Prostitutkám bylo prý od 17 do 46 let, hovoří se až o 15 dívkách a ženách. Některé z nich nabízely svá těla pod pohrůžkou násilí.

Kuplíři z jedné rodiny

Kuplíři si však také přivydělávali nelegální výrobou a distribucí drog. Hrozí jim nyní až 12 let vězení. Podle vyjádření Hantáka jsou všichni podezřelí ve vzájemném příbuzenském vztahu a jejich vůdčí osobností byl třiačtyřicetiletý muž.

"Koordinovaně spolupracovali při zajišťování odvozu a svozu žen na místo, vzájemně se informovali o probíhajících policejních kontrolách, o situaci a stavu možných zákazníků a vzájemně si vypomáhali při vybírání peněz od prostitutek za poskytnuté sexuální služby," dodal Hanták v policejní zprávě.

horstfuxteleshop ( 31. srpna 2013 13:19 )

a co do tebe bude vibrátor stříkat až budeš chtít vyprdnout malýho sráče

inqizitor ( 20. února 2013 20:05 )

to je nesmysl, chodí tam i zadaný a lidi do kterých by si to neřekl/a, samozřejmě ty co maj nějaký love, tak nejdou na Rudnou, ale někam na privát nebo do bordelu. Zaplatěj, zasu... si a odejdou, nikdo po nich nic víc nechce, nebuzerujou, nemusí to pokračovat.. mužou si zkusit, to co jejich manželka nechce atd.

mzop ( 20. února 2013 18:59 )

No, to je teda nazor chlapa...! Kdybych uvazovala o chlapech stejne jak ty o zenskejch, musel bych citovat ze hry Vecere s prateli: "Ufikni si ho a tahni" a pak bych jen doufala, ze nebudu posledni zenska na svete, ktera tohle udela... Chlapy by nahradila tovarna na vibratory

marmat ( 20. února 2013 18:50 )

A JAK DLOUHO TO DĚLALI, než jsme je "objevili" ???

sores ( 20. února 2013 18:28 )

Všichni mužský na celém světě kteří se neštítí jít s prostitutkou by měli dostat nevyléčitelnou nemoc s hrozným koncem.Jenom ubožák zamindrákovaný platí za sex který na to nemá namluvit si přirozeným způsobem ženu.Samce holt ovlivní pudy slušnost a ústa k sobě samému jde stranou.

Zobrazit celou diskusi