Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Milionář (†69) si domů objednal prostitutku: Ubila ho k smrti

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ljš - 
3. října 2012
13:47

Před dvanácti lety mu zemřela žena, a tak britský milionář Winston Fernandez (†69) propadl alkoholu. Útěchu začal hledat ve společnosti prostitutek, které si vybíral přes různé agentury. Jedna z nich se mu stala osudnou...

Call girl Natalia Woolley (38), která pochází z Ruska, byla ve Fernandezově milionářské vile už nejméně třikrát. Na alkoholu závislý důchodce jí byl doslova okouzlený. "Byla jsi úžasná. Pokaždé je mi potěšením s tebou být. Jsem na tobě závislý, strávil bych s tebou celý život," napsal pod její internetový profil.

Za poslední setkání s Natalií ale zaplatil životem. Podle soudních znalců ho surově ubila k smrti. Penzista pak dlouho umíral v krutých bolestech, kvůli zlomeninám žeber navíc mohl jen těžko dýchat. Jeho tělo v domě našli až po měsíci.

Natalia se hájila tím, že se jen bránila, když po ní opilý Fernandez chtěl sexuální služby, které ona odmítla. Podle znalců se však evidentně nejednalo o sebeobranu, ale brutální úmyslný útok.

Několik dní po vraždě si změnila telefonní číslo a na místo se vrátila. Kamarádce řekla, že jede zjistit, jestli je jistý člověk ještě naživu. Soudní jednání pokračuje.

zamlzena ( 3. října 2012 17:11 )

u nás byl podobnná případ. Vraždila děva, která zabila už jako nezletilá a prošla pasdťákem, Později to zopakovala a dostala msnad doživotí. Ovšem státž se to nemuselo, kdyby měla správnou diagnozu nbezepeného jedince a zůstala pod zámkem.

sores ( 3. října 2012 17:10 )

Dobře mu tak dědkovi, i když se zachovala hnusně. Za své velké prachy si mohl zřídit ochranku v době sexuáních hrátek.Teď má po ptákách dědek.

12356 ( 3. října 2012 16:53 )

mne spis ta prostitutka pripomina predelaneho chlapa. 

pipipuncochadlouha ( 3. října 2012 15:42 )

No tedy prostitutka (na fotce vlevo) vypada na 38 moc dobre

tipr ( 3. října 2012 14:51 )

Mit sex s prostitutkou a zemrit.Taky dobry.Ti milionari uz nevi co by.

Zobrazit celou diskusi