Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

V Německu zadrželi kuplíře z Čech: Dovážel do klubů české prostitutky

Německá policie zadržela českého kuplíře: Do nevěstinců v okolí Kolína nad Rýnem dovážel prostitutky z Čech (ilustrační foto)
Německá policie zadržela českého kuplíře: Do nevěstinců v okolí Kolína nad Rýnem dovážel prostitutky z Čech (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: Jaroslav Šimáček, ČTK - 
29. března 2012
11:08

Při razii v Kolíně nad Rýnem zadržela německá policie dva muže a obvinila je z kuplířství a obchodování s bílým masem. Postarší Ital a čtyřicetiletý Čech údajně do německých klubů dováželi české prostitutky a byli také zapleteni do akcí nechvalně známého gangu Iron Bulls.

Zhruba čtyřicetiletý český občan čelí v Německu obvinění z toho, že se svým italským kumpánem dovážel z vlasti prostitutky a zásoboval jimi podniky v okolí Kolína nad Rýnem. Zároveň však podle německé policie zabavovala povedená dvojka lehkým děvám většinu vydělaných peněz.

Mají toho však na triku víc. Čech byl údajně zapleten také do akcí obávaného gangu Iron Bulls, proti kterému nyní policisté provedli razii. Loni v prosinci přepadlo 30 členů a sympatizantů této prodloužené ruky motorkářského gangu Hells Angels hospodu v centru Kolína, kterou v několika minutách zdemolovali a zranili obsluhu.

Při razii v klubovně nacisty inspirovanými Iron Bulls, nevěstincích a několika soukromých bytech zabavila německá policie střelné zbraně (včetně samopalu), marihuanu a hotovost ve výši přes čtvrt milionu korun.

mandat ( 29. března 2012 13:33 )

Na to,ze to byl pasak,tak policie nasla malo penez.Co je to 10 tisic EU ? To vydelaji holky za dva dny.

mandat ( 29. března 2012 13:32 )

Bohuzel je to realita. Ted v Nemecku zaplavuji trh Rusky.

limak007 ( 29. března 2012 13:31 )

Nojo, ony ty kur.vy jsou tak najivní... Jsou to vlastně chudačky. Vůbec nevědí, do čeho jdou! Běžte se s těmi svými hloupými názory vycpat, pane georg7!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání