Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Další sražené děti! Řidička smetla na přechodu v Čáslavi chlapce a dívku (oba 14)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: psch, jad - 
30. května 2013
17:55

Zlomená ruka a otřes mozku. To je výsledek čtvrteční nehody, kdy řidička smetla v Čáslavi na Kutnohorsku na přechodu pro chodce dvě malé děti (obě 14).

Spěchaly ze školy domů a běžely přes ulici na červenou? Nebo byla řidička nepozorná a dětí si nevšimla? Příčinu nehody v Čáslavi na Kutnohorsku v Masarykově ulici nyní prošetřuje policie. „Míra zavinění je předmětem dalšího šetření,“ řekla Blesk.cz mluvčí kutnohorské policie Vendulka Marečková.

K nehodě došlo čtyři minuty před 15. hodinou. Čtrnáctiletý chlapec se stejně starou dívkou přebíhali přechod pro chodce, když do nich narazila šestačtyřicetiletá řidička. Podle policie opilá nebyla.

„Dívku převezla záchranka se zlomenou rukou a četnými pohmožděninami do kolínské nemocnice. Chlapec skončil v pražské Krči s otřesem mozku,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské záchranky Tereza Janečková s tím, že si chlapec na nic nepamatuje a je zmatený.

Není toho už moc?

V posledních dnech je to už několikátý případ, kdy auto srazilo malé dítě. Ve středu zemřeli dva malí bráškové. Káju (†4) a Davídka (†6) smetl řidič fabie, když si hráli na trávě u chodníku.

nezmarm ( 31. května 2013 03:29 )

Ty asi jo, hofihofi, ale ja si vystacim s peknou holkou.

nezmarm ( 31. května 2013 03:28 )

Je to u nas hodne spatny. Cikorky se mnozi jako krysy a na duchodce, kteri pracovali cely zivot a potrebuji podporu na stari, nezbyvaji penize. Oni zivori a cikorky si masti pupky.

nezmarm ( 31. května 2013 03:21 )

Nemuzou ho znat, protoze on je proste NULA. Mozna kdysi vozil neboztiky na patolku a to je tak vsechno.

nezmarm ( 31. května 2013 03:17 )

Jeste pridejte detskou nemocnici, vojenskou nemocnici v Zidenicich, nemocnici U milosrdnych bratru, Urazovku, na Cervenaku, na Zlutaku, ale i porodnice u Silhana, na Obilnaku, kliniku na Veveri, na Lesne atd. atd. Ale nezastavam se hofihofi. To je opravdu blb na entou, jak tady uz dlouhou dobu sleduju. On byl totiz nejen servisovy technik na rentgenu, ale taky namornik, pravnik, zlatokop, cestovatel, umelec, muzikant a ja nevim, co jeste. Proste brouk Pytlik - vsude byl, vsechno zna, vsechno prozil a vsichni ostatni jsou blbci. A na konec - on prdl v kine. Je to vuuul, berte ho s reservou.

hofihofi ( 31. května 2013 02:17 )

Navíc ten tvůj imaginarni sek nemůže šéfovat dva spitaly. A ty nazvy se zmenili.

Zobrazit celou diskusi