Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Běžná operace kýly se změnila v horor: Pan Hošek (65) začal hořet na operačním stole!

Tělo pana Hoška začalo hořet na operačním sále. Nemocnice pro nehodu nemá vysvětlení
Tělo pana Hoška začalo hořet na operačním sále. Nemocnice pro nehodu nemá vysvětlení  (Autor: Repro TV Nova)
Autor: psch - 
30. května 2013
20:48

Banální operace kýly skončila pro pana Hoška (65) naprosto nepředstavitelně. Na operačním sále z ničeho nic začal hořet. Utrpěl popáleniny prvního a druhého stupně, nemocnice nemá slov.

V českolipské nemocnici se minulý pátek stal případ, který nikdo z tamních doktorů nepamatuje. Pacient, pan Hošek, začal při banální operaci kýly hořet přímo na operačním stole!

Utrpěl popáleniny břicha a ruky prvního a druhého stupně. Každý den musí chodit do nemocnice na převazy. A ještě za to platí poplatky!

„No, mám s tím starosti. Musím každý den chodit na převaz k doktorovi a platit pokaždé 30 korun. To budu po nemocnici chtít,“ dodává pan Hošek v rozhovoru pro televizi Nova.

Nemocnice beze slov

Podle oficiálního vyjádření začaly hořet výpary z dezinfekce. Jak k tomu došlo, nikdo neví. „Je nám takovéhle události vždy velice líto a to i v případě pana Hoška. Určitě s ním budeme dále ve styku,“ řekl mluvčí nemocnice Petr Pokorný.

Nemocnice si nehodu nedokáže vysvětlit. Vedení už poslalo přístroje na analýzu. Pokud by se ale spor s nemocnicí nějak vyostřoval nebo táhl příliš dlouho a nedostalo se mu odškodného, je pan Hošek připraven dát případ k soudu.

horstfuxteleshop ( 31. května 2013 11:59 )

ale vohořelou pr.d.el má pěkně

hejhej ( 30. května 2013 22:44 )

cinderella: máš pravdu,asi vadná kauterizace.Šetří se na nesprávném místě.

cinderella1 ( 30. května 2013 21:57 )

V elektrochirurgickem zarizeni byla nejspis nespravna pozice neutralni elektrody a behem operace vznikl stridavy proud (reakce s krvi nebo tekutinami) a uz je to. Chudak pan Hosek.

nezmarm ( 30. května 2013 21:24 )

Tak to je opravdu kuriozni nehoda. Snad to pan rozchodi. Nemyslim si ale, ze by personal neco zanedbal. Ledaze by si dali kourovou pauzu uprostred operace

dobrotka ( 30. května 2013 21:12 )

jako cernej humor - super Ale predstava, ze jdes na banalni operaci a utrpis takovehle popaleniny uz usmevna neni

Zobrazit celou diskusi