Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda fotbalistů z okresního přeboru: Jejich Avie nabourala do mostu, jeden mrtvý (†23)!

Tragická nehoda Avie s fotbalisty z okresnío přeboru na Orlickoústecku
Tragická nehoda Avie s fotbalisty z okresnío přeboru na Orlickoústecku  (Autor: Jiří Číž - Stanice HZS Ústí nad Orlicí)
Autor: simao, ČTK - 
12. května 2013
19:40

Tragickou bilanci měl uplynulý víkend na českých silnicích. Opět došlo k řadě smrtelných nehod. Na Orlickoústecku nabourala do mostu Avie, převážející fotbalisty týmu z okresního přeboru FK Dolní Dobruč na zápas. K dalším smrťákům pak došlo i na jiných místech Česka.

U obce Hnátnice na Orlickoústecku v neděli odpoledne havarovala Avie, která vezla fotbalisty ve věku 18 až 40 let z oddílu z Dolní Dobrouče. Třiadvacetiletý Stanislav na místě zemřel, další muž (26) utrpěl středně těžké zranění hlavy a záchranáři jej transportovali vrtulníkem do nemocnice. Šest sportovců, kteří seděli vzadu Avie, se zranilo lehce.

Příčinu nehody policie prošetřuje. Řidič Avie každopádně vjel na krajnici, sjel do příkopu a narazil do betonového mostku. Dechová zkouška ukázala, že řidič před jízdou nepil alkohol. Ve voze cestovalo patrně 15 lidí.

Nehoda tří aut zablokovala silnici na kraji Mostu

K další smrtelné nehodě pak došlo na kraji severočeského Mostu. Srážka tří osobních automobilů zablokovala silnici 1/27, při nehodě zemřela opět jedna osoba, dva těžce zranění byli převezeni do nemocnice. Nehoda se podle policejní mluvčí Šárky Poláčkové stala v místě, kde se víceproudá komunikace zužuje do jednoho pruhu.

Na silnici R52 srazilo auto chodce, zraněním podlehl

K další smutné nehodě došlo v noci na neděli na rychlostní silnici R52 směrem z Brna na Mikulov nedaleko Modřic. Řidič muže srazil při přejíždění z levého do pravého pruhu, informoval policejní mluvčí Bohumil Malášek. "Policisté okolnosti nehody, především to, proč zatím neznámý muž šel v místech, kde to není dovoleno, vyšetřují," uvedl Malášek. Totožnost chodce se zatím podle něj policistům nepodařilo ověřit.

Smrťák na Novojičínsku: Řidič (†55) rozštípl auto o zastávku!

To pětapadesátiletý muž zemřel včera odpoledne v Bravanticích na Novojičínsku poté, co s osobním automobilem narazil do autobusové zastávky. Muž po kolizi zůstal zaklíněn ve vraku vozidla. "Po vytažení nejevil známky života, a svědkové na místě proto zahájili poskytování základní resuscitace. Ve snaze o záchranu života pacienta pokračovaly rozšířenou resuscitací i posádky záchranářů," uvedl mluvčí policie Humpl. Řidiče se však zachránit nepodařilo.

Jedna ze smrtelných nehod tohoto víkendu: ŘIdič "rozštípl" svou Felicii o zastávku Jedna ze smrtelných nehod tohoto víkendu: ŘIdič "rozštípl" svou Felicii o zastávku | ČTK

Rušno bylo i na železnici a ve vzduchu...

 

dobrotka ( 13. května 2013 04:46 )

pleskaci - JSTE TADY VSICHNI?????? Podejte hlaseni, zkratik uz nemusi

Zobrazit celou diskusi