Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemanovi hrozí otrava metylem?! Ochranka chce tester alkoholu za milion!

Autor: kla - 
22. dubna 2013
22:08

Prezidentovi Miloši Zemanovi zřejmě hrozí otrava jedovatým metylem! Soudí asi tak jeho ochranka, která si vyžádala speciální přístroj na kontrolu alkoholu, který se bude chystat prezident vypít. Zatímco lidi ze strachu před pančovaným chlastem stáli na testy frontu, na Hradě budou mít spektrometr vlastní a bude stát milion!

Zatímco obyčejní smrtelníci ze strachu před otrávením metylalkoholem stáli fronty, aby jim spektrometrem na vybraných stanicích otestovali lahve, jejich prezident ho bude mít doma.

"Požadavek vznesla ochranná služba prezidenta republiky. Nákup se uskuteční přes náš ekonomický odbor," potvrdila časopisu Týden tisková mluvčí Policejního prezidia Štěpánka Zatloukalová. Takzvaný Ramanův spektrometr chrání nejen před otravou z jídla a alkoholu, ale měl by také rozpoznat, zda v se v okolí nenachází bomba.

Ustrašený prezident

Ještě v prosinci, kdy byl pouhým kandidátem na prezidenta, Zeman tvrdil, že z otravy metylem strach nemá. Po volbách už je opatrnější. „Strach nemám a ani nemusím. Mně vozí slivovici kamarádi. A protože jsem zkorumpovaný politik, vlastně jeden z nejzkorumpovanějších v České republice, tak když mě někdo přiveze dárek v podobě lahve slivovice, tak já ho vděčně přijmu,“ vysvětloval tehdy s úsměvem Zeman Blesku.

Video  Miloš Zeman se pančovaného chlastu nebojí  - Jan Jedlička, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

girasole. ( 23. dubna 2013 14:53 )

Dyt to pìsu...proc by jinak byl v plenkàch

itartas ( 23. dubna 2013 14:40 )

ty nevíš o Havlovi nic...nebo nechceš vědět?

itartas ( 23. dubna 2013 14:38 )

a to je podle tebe nějaké měřítko?

itartas ( 23. dubna 2013 14:36 )

cože? Jirka Wolf, že není duševně zdráv? Vraž si hned facku ty zmetku jeden...

itartas ( 23. dubna 2013 14:35 )

kulový byl, byli posraní strachy, protože Havel-humanista by to tak nenechal

Zobrazit celou diskusi