Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Policie zatkla v Jiříkově podezřelého: Barmanku Lucii (†23) zavraždil gambler

Autor: Helena Lacinová, shp - 
6. dubna 2013
16:33

Vrah unikal měsíc spravedlnosti! Muže podezřelého z vraždy barmanky Lucie M. (†23) ale nakonec v sobotu dopoledne zatkli krajští kriminalisté. Krásnou ženu ubodal 28. února v jediné herně v Jiříkově, kde pracovala jako servírka. Podle informací Blesku má být zadrženým místní štamgast a gambler (25).

Motiv činu policisté zjišťují. Celý den probíhal výslech. „Bude podán návrh na jeho vzetí do vazby,“ řekla včera ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Policisté více informací k případu plánují podat na tiskové konferenci příští týden.

V herně pracovala přes matčin odpor

Zavražděná Lucie pracovala v herně přes protest svojí matky, která v Jiříkově bydlí. Ta se o ni bála. Dcera se však jejím obavám vysmívala, že má pro strach uděláno. Práci vzala, protože s přítelem Jiřím Š. (27) plánovala společnou budoucnost. Chtěli si koupit domek a usadit se. Oba za sebou měli drogovou minulost.

V tratolišti krve ji našel přítel

Právě přítel Jiří svoji družku našel v tratolišti krve, když za ní přišel do baru osudné ráno. „Nevrátila se domů a mobil nebrala. Ani u matky, která v Jiříkově bydlí, nebyla,“ řekl tehdy Blesku zdrcený muž. V tu dobu spolu s přáteli plánovali oslavit Lucčiny čtyřiadvacáté narozeniny. Těch se nedočkala.

Srdceryvný pohřeb

Její blízcí a přátelé posléze zaplnili při pohřbu smuteční síň rumburského hřbitova a část jich musela stát venku, protože se dovnitř nevešli. „Lucku si pamatujme usměvavou, radostnou a milou. Takovou jaká byla,“ promlouval k nim řečník na pohřbu.

jity ( 7. dubna 2013 11:44 )

No nevím jestli to ukládá nějaký zákon, ale snad bezpečnost pracujících také má nějaká být. To by museli zodpovědět pracovníci, kteří provádějí kontroly.

donchicho ( 6. dubna 2013 23:36 )

Ano a dodavam pouze zisk je kriteriem podnikatelu /mafianu/ v hernach.

donchicho ( 6. dubna 2013 23:34 )

Tak v nasem sametovem za to dostane nejmin podminku. Polehcujici okolnosti ovsem je, ze nemel .... penize.

hali06 ( 6. dubna 2013 20:47 )

Zaměstnává normální lidi,jsme tady všichni v průměru 8 let.Provozní je v klidu,to jen ta nejvyšší má prostě potřebu pokutovat za přetopenou hernu,zmačkaný tričko a jiný zhovadilosti.Ale jestli provokujete,tak s klidem,mě moc nerozhodíte,mám praxi.

hali06 ( 6. dubna 2013 20:43 )

Jo,jo taky si to o ní myslím,ale co naplat,pracovat musím,jsem stará a nepotřebná,tak mi nic jiného nezbylo.Ale moc blbě jsem se neučila,jen jsem blbě dopadla.Tak už to v životě chodí

Zobrazit celou diskusi