Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražda barmanky Lucie (†23): Podezřelý mladík se přiznal

Autor: ljš, ČTK - 
10. dubna 2013
14:01

Celý život měla před sebou, bezcitný vrah, který barmanku Lucii dokonce dobře znal, ji však bez milosti ubodal, a to jen pro pár tisícovek. Po zadržení vše nejprve popíral, nyní se ale kriminalistům přiznal. Hrozí mu až doživotí.

"Čtyřiadvacetiletému muži, který byl zadržen kvůli podezření z únorové vraždy barmanky v Jiříkově, hrozí podle policistů až výjimečný trest. K činu se doznal, nyní je ve vazební věznici v Litoměřicích," řekl vedoucí policejního týmu, který vraždu vyšetřoval, Martin Charvát.

Muže z Jiříkova policisté zadrželi v sobotu 6. dubna. "Hrozí mu 15 až 20 let vězení nebo i výjimečný trest," řekl Charvát. Pachatel si podle něj z herny odnesl pokladnu s několika tisíci korunami, záznamové zařízení, ale také batoh a mobil oběti. Tou byla třiadvacetiletá žena z Jiříkova. V baru, kde pracovala, byla nalezena ubodaná 28. února. Pachatel podnik navštěvoval, takže se oba znali. Odcizené věci ani vražednou zbraň zatím policie nenašla.

Recidivista

Podle policistů v době spáchání činu v baru zřejmě nikdo kromě vraha a oběti nebyl. "Je to člověk z Jiříkova, bez zaměstnání, v minulosti spáchal drobné krádeže, byl trestán, ale měl jen podmínečné tresty," řekl o podezřelém Charvát. Dodal, že muž policistům řekl, co ho k činu vedlo, ti to ale ještě prověřují. Charvát však připustil, že jedním z motivů mohl být majetkový prospěch.

Zásah, při kterém byl muž zadržen, se odehrál v Jiříkově na ulici. Policisté počkali, až vyjde z bytu. "Pachatel se zdržoval v bytě, kde žil se svojí družkou, která je v současné době těhotná. V danou chvíli se tam zdržovala i další těhotná žena a tři děti, proto jsme upustili od zásahu v bytě," vysvětlil člen policejního týmu Petr Žák.

Policie po vraždě vyslechla několik stovek osob. Na místě činu bylo zajištěno velké množství stop, některé z nich se stále vyhodnocují.

naidka ( 10. dubna 2013 18:01 )

tak ještě jednou: ve zkopírovaném odkazu vymaž*** a napiš: w w w . samozřejmě bez mezer, už jsem si všimla, že cenzorují i některé odkazy, které takto začínají.

vylizanaprdel ( 10. dubna 2013 17:58 )

Tolik srandovních komentářů nebylo ani u článku o tý nahatý cikorce co ji nedávno vyhodili z okna

naidka ( 10. dubna 2013 17:55 )

výborně, oni mi zcenzurovali i ten návod !!!!

naidka ( 10. dubna 2013 17:54 )

ve zkopírovaném odkazu vymaž *** a místo nich napiš *** odkaz jde potom normálně zobrazit (fuj, to jsem se lekla )

venxa ( 10. dubna 2013 17:38 )

Lide, jestli nemate doma zbrane tak si je poridte, vytahnete do ulic a vystrilejte tu cikanskou pakaz.

Zobrazit celou diskusi