Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vražda Lucie (†23): Viděl jsem jen bosé nožičky a plno krve, popsal její přítel

Autor: ua - 
8. dubna 2013
18:28

„Vykopl jsem dveře. Ležela tam vzadu. Viděl jsem jen její nožičky. Bosé, bez pantoflí, které jsem jí koupil. A všude kolem plno krve,“ vzpomíná přítel zavražděné barmanky Lucky (†23) Jiří, který se dívku vydal hledat, když nedorazila z práce domů. Soud poslal v pondělí podezřelého z chladnokrevné vraždy Lukáše S. (25) do vazby.

 

Lukáš S., který je podle lidí z Jirkova gambler a nejspíš i závislý na drogách, zřejmě vnikl do herny nad ránem, kdy v ní byla už Lucie sama. Její přítel se ji vydal hledat, když nedorazila z práce. Našel ji v herně v kaluži krve. Vrah jí zasadil několik bodných ran.

Fakt, že policisté po měsíci podezřelého z Lucčiny vraždy dopadli, okomentoval její přítel stručně. „Je to strašné,“ řekl pouze.

Soud poslal mladíka podezřelého z vraždy do vazby. Proč dívku, která měla celý život před sebou a s přítelem plánovala budoucnost, tak brutálně zavraždil, Blesku neřekl. Když jej policisté vedli v poutech k soudkyni, klopil pouze mlčky hlavu.

anka ( 8. dubna 2013 22:03 )

mate pravdu, jedina sance je, aby lide tlacili vedeni mesta za zruseni heren.....a pak take aby lidi tlacili na sve poslance, aby prosadili, ze v hernach musi byt vzdy ochrana...

tochadda ( 8. dubna 2013 21:18 )

No a co se divíme? Herny na každdém rohu, provozní doba 24 hod.,jen aby se z lidských trosek vytahalo co nejvíc peněz, a obsluha? jedna slabá holka,jen aby se ušetřilo na mzdách.A pro takové holky žádná jiná možnost jiné, slušné práce.Kdyyž už tahle doupata musí býr, proč tam neslouží chlap s koltem u pasu?

londynskypes ( 8. dubna 2013 20:38 )

U fotky psali Jirkov ..blbci je to Jirikov

londynskypes ( 8. dubna 2013 20:23 )

Rumburk a Jirkov ?Jirkov je na severu a Rumburk??

londynskypes ( 8. dubna 2013 19:53 )

dbbs

Zobrazit celou diskusi