Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt servírky (†23): Její přítel ji našel zavražděnou v herně

V této herně zabil neznámý vrah třiadvacetiletou servírku
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - Jana Ulrichová)
Autor: ČTK, Jana Ulrichová - 
28. února 2013
12:42

Byla krásná, plná života a zamilovaná. Stala se ale obětí neznámého útočníka, který ji patrně kvůli penězům v herně, kde pracovala, zavraždil. Ráno ji v kaluži krve našel její přítel.

Násilná smrt servírky Lucie M. (†23) zaměstnává od brzkého rána kriminalisty z Děčínska. Její tělo s pěti bodnými ranami na hrudníku a krku bylo nalezeno v herně v Jiříkově, kde žena pracovala jako servírka.

Podle serveru tn.cz zabil vrah dívku pro peníze. Jaký obnos se ale ztratil, policie zatím nezveřejnila.

Našel ji přítel

Lucie z Jiříkova sice pocházela, bydlela ale s přítelem v nedalekém Rumburku. Každý den ve čtyři ráno hernu zavřela a šla na autobus. Když dnes ráno nedorazila, volal její přítel nejprve Luciině mamince, která v Jiříkově bydlí, jestli u ní dívka nezůstala. Ta ale o své dceři nic nevěděla, a tak vyrazil do herny, kde svou lásku bohužel našel mrtvou.

"V ranních hodinách bylo na linku 158 nahlášený nález mrtvé ženy. Policie prošetřuje podezření, že byl spáchán násilný trestný čin. Na místě je krajská výjezdová skupina kriminalistů," řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Bližší informace policie zatím zveřejňovat nebude.

hofihofi ( 1. března 2013 03:22 )

Ty dobrotko nespekuluj posledni tvoje spelukace je ta, ze obvinujes nevinneho zverolekare z vrazdeni zvirat sa on je to uplne nekdo jiny, tady zverejnujes adrtesu acjmenmo naprosto nevinneho sloveka, a kydz je ti to vycteno, tak obvinis cloveka, ktereho neznas z udavani sousedu a aniz ho znas a ani nevis kdo to je, tahas sem jen vymyslene lzi a pomluvy jsi hajzl a prolhana nana.

dobrotka ( 1. března 2013 01:06 )

Takze nejake spekulace Nebo jsi byl pritomen?

babicovyjedy ( 28. února 2013 23:33 )

na radiu Jerevan zrovna hlasili ze to udelal jeji starej

anka ( 28. února 2013 22:27 )

majitel herny vydelava dost penez, aby mohl v herne zamestnat nejakeho bouchace....take zaviraci doba v herne by nemusela byt do 4 do rana...

japos22 ( 28. února 2013 20:52 )

Pokud je to tak, asi čekala někoho známého

Zobrazit celou diskusi