Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jiří poprvé od smrti krásné barmanky promluvil: Krásná Lucie chtěla být modelkou

Autor: Jana Ulrichová - 
9. března 2013
12:45

Krásnou barmanku Lucii M. (†23) zavraždili minulý týden. V herně v Jiříkově, kde pracovala, ji našel její přítel Jiří Šíma. Blesku jako jedinému popsal, jak se s Lucií milovali a co od její smrti prožívá.

"Znali jsme se od jejích patnácti let. Když jsme se loni po dlouhé době znovu setkali, zamiloval jsem se do ní. Byla úžasná, měla krásnou duši, chtěla každému pomáhat,“ řekl.

Neskrýval, že do té doby vedl život na hraně zákona. „Byl jsem squater, bral jsem drogy. Kvůli ní jsem se ale změnil. Sehnali jsme si pronájem, začal jsem pracovat. Trávili jsme spolu každou volnou chvíli,“ popsal. Když to šlo, jezdil s ní i do jiříkovské herny. „Nechtěl jsem, aby tam byla sama. Byl jsem tam s ní i ten den. Jenže jsem se opil a ona mě poslala domů se vyspat. Mám kvůli tomu výčitky svědomí, kdybych tam s ní zůstal, nemuselo se to stát,“ tvrdil.

Osudného dne se prý vzbudil ve 3 hodiny ráno. Svíral ho zvláštní pocit. Na mobilu našel zprávu od Lucie, jak už se těší domů. Odepsal jí, ona jemu už ale ne. Když pak nedorazila domů, začal ji hledat. Našel ji v herně v chodbičce u záchodů. „Viděl jsem jen její nožičky. Bosé, bez pantoflí, které jsem jí koupil. A všude kolem plno krve,“ vylíčil. „Vím, že jsem jedním z podezřelých. Já ji ale miloval. Nezkřivil bych jí vlásek,“ dodal.

Sobotního pohřbu se podle svých slov nezúčastní. „Přijdu se s ní rozloučit sám. Přinesu jí kytici 24 bílých růží s nápisem Miluji tě. S rodinou jsem se domluvil, že jí nechají zahrát píseň Hardchoriste od Le Bask, kterou jsme spolu rádi poslouchali,“ dodal.

babicovyjedy ( 10. března 2013 00:58 )

ma xicht vraha. zavrit a mucit

zelena.karkulka ( 9. března 2013 22:44 )

voe

dobrotka ( 9. března 2013 19:31 )

No, to jeho vypraveni je sice dojemne, ale uz bylo hodne vrahu, kteri "milovali a nikomu by neublizili" Silne pochybuju, ze devce, ktere pomysli na nejakou karieru v oblasti zuroceni sve krasy, bude myslet na budoucnost s clovekem jakym je Jiri. PROC se opil, kdyz byl za ni? To se teda moc nezmenil, kdyz se opijel. Nerekla mu nahodou neco? Ze s nim treba konci? Otazek je hodne

renataren ( 9. března 2013 19:15 )

Modelkou... Asi jako každá druhá...

marketahlinikova ( 9. března 2013 18:55 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si vydelat nejake penize. Je to na - www.DveBarvy.Chytrak.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

Zobrazit celou diskusi