Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Britku sužuje porucha střev: Už 15 let vypadá jako těhotná!

I přes svou nemoc má Joanne pětiletou dceru
I přes svou nemoc má Joanne pětiletou dceru  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
20. března 2013
08:37

Britka Joanne Turton (33) se už patnáct let potýká s neustálou bodavou bolestí v břiše. Zdravotní problém má ale ještě jeden daleko viditelnější příznak. Joanne vypadá jako by byla v osmém měsíci těhotenství.

Před několika týdny se jí naskytla příležitost zbavit se svých obtíží, které jsou způsobené pohyby ve střevech, pomocí zařízení, které se podobá kardiostimulátoru. Voperovat jí ho měli 9. dubna.

Zákrok nebude

Když si zařídila hlídání pro svou pětiletou dceru a volala do nemocnice kvůli předoperačnímu vyšetření, sestra jí jen suše oznámila, že zákrok se konat nebude. Nemocnice v Hullu totiž nemá k operaci potřebnou akreditaci. Joanne teď čeká na to, které zdravotnické zařízení se jí nakonec ujme, aby mohla znovu začít normálně žít.

mirka50radl ( 21. března 2013 09:23 )

Neštětím druhých jsem se bavila v mateřské školce.Jen opravdový primitiv se tomuhle může smát!!Jak je vidět nikdo z vás neví co to je mít permanentní bolest břicha a kvůli bolesti se ani pořádně nevyspat a mít pocit,že každou minutu prasknete.Proto vás prosím ,aby jste zanechali vašich impertinentních komentářů,které normálně přemýšlející a taktní člověk nevypustí vůbec z úst.Peterwilliam mě přesvědčil o tom,že je lepší mít velké bolavé břicho,než mít nakakynkáno v hlavě jako on!!!

peterwilliams ( 20. března 2013 15:12 )

 to ma z chlastu a neumeji tyhle k.r.a.vy varit .

perrova ( 20. března 2013 11:42 )

tak to mám taky a všichni moji přátelé. nazýváme to však pivní břicho.

taky1chytra ( 20. března 2013 11:10 )

Jako obyčejně literární paskvil ala Plesk... Článek bez uvedení nemoci je vlastně na H2o... Jedná se o operaci GES (viz výňatek z článku): The operation is known as a Gastric Electrical Stimulation (GES). According to the University of California San Francisco, a GES involves surgically implanting a pacemaker-type device in the abdomen then pulsates electrical stimulations to nerves, smoothing the lower muscles of the stomach... http://dailyentertainmentnews.com/breaking-news/joanne-turton-woman-has-been-pregnant-fo r-15-years/

popocatepetl ( 20. března 2013 09:01 )

Ať sebou hodí, ve frontě už čeká celá rodina Štiků.

Zobrazit celou diskusi