Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Modelka zastřelená Pistoriusem: Trénovala na střelnici s vražednou zbraní?

Autor: INT, mok - 
2. března 2013
11:35

Krásná Reeva Steenkamp (†29) měsíc před svou smrtí trénovala na střelnici. Podle některých dokonce drží v rukou zbraň, kterou použil ke střelbě její přítel Oscar Pistorius.

Smrt jihoafrické modelky Reevy Seenkamp, kterou několikrát střelil handicapovaný atlet Pistorius, otřásla celým světem. Ještě před svou smrtí stihla kráska zveřejnit některé snímky, které dokazují, že její přítel nebyl jediný, kdo uměl zacházet se zbraní.

Reeva se totiž nechala vyfotografovat na střelnici, kde se plně soustředí na cíl se zbraní v ruce. Jako popisek pak napsala: "Střílečky dnes ráno. Mám pocit, že jsem méně ve stresu." 

Podle některých médií střílí modelka ze zbraně, která je velmi podobná té, kterou použil Pistorius.

Smrt na Valentýna

Modelka Reeva Steenkamp zemřela přímo na Valentýna, když ji několikrát postřelil její přítel Oscar Pistorius. Ačkoliv handicapovaný střelec sdělil kriminalistům, že Reevu postřelil omylem, další vyšetřování ukazuje, že jeho výpověď nejspíš není zcela pravdivá. Pokud mu soud prokáže úmysl, čeká ho doživotní trest za mřížemi.

picpa ( 2. března 2013 18:46 )

Kam jsme to došli??? Občanům v Chomutově došla trpělivost. Hromadně se rozhodli vyklidit pole. Důvod? Potraviny v ČR jsou drahé a nekvalitní. Proto si je jedou nakoupit do Německa. Zájezdy za nákupy k sousedům byly běžné před dvěma desítkami let, najednou se tento trend vrací.

doktorka6 ( 2. března 2013 14:34 )

Jak to bylo ví jen on, a vzhledem k jeho penězům mu to i projde... Prý pro něj chystala k valentýnu překvapení. Jestli to překvapení bylo těhotenství a ona nevěděla, že je neplodný dostalo ho to do stavu, kdy jí chladnokrevně popravil... To ostatní, hra na soudní jednání atd. to už je věcí právníků, oni ho s toho dostanou...

MiKhaEll ( 2. března 2013 13:43 )

choď si na čoboslký stránky ty vylízanej jánošíku z hor táhni si ke svejm rozumněj k maďarům nebo ukrajincům prostě na druhou stranu a nelez do CZ říkat nám co máme dělat a kam máme chodit ty šmejde slovenskej.už tak vás tu parazituje plná po*r*d*e*l

MiKhaEll ( 2. března 2013 13:39 )

a není radno si zahrávat se zhrzenejma zrůdama který zůstaly samy jako kůl v plotě ano například s janina7777

MiKhaEll ( 2. března 2013 13:37 )

víš o tom hovno ty blbko a vyjadřuješ se tu..takový lidi miluju škoda že si nespletl někdo tebe a tobě podobný aspon by bylo p* i * č * u méně! JINAK ANO VĚŘÍM ŽE TO BYL OMYL, DOKUD MĚ NĚKDO NEPŘESVĚDČÍ O OPAKU..A názory zhrzenejch starejch ženskejch který zůstaly samy a chlapi kteří těm vykopávkám lezou do řitě neberu vážně.Jen objektivní a nezaujatý názory, kterých je na diskuzích tohodle typu málo.

Zobrazit celou diskusi