Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ani Bartošová nespasila Pětku! Televize oznámila po 3 měsících svůj konec

Autor: psch - 
4. února 2013
16:35

VIDEO | Definitivní konec televizní stanice TV Pětka, která už dlouho balancovala na pomyslné hranici smrti, je tady. Na internetových stránkách není vidět žádný program, na jejich facebookovém profilu se objevila zpráva o konci vysílání. Na vrchol je nevytáhl ani projekt Bartošová.

Několik týdnů spekulovaný konec televizní stanice Pětka je po třech měsících vysílání tady. "A jsme vypnutý...děkujeme všem, kteří nás sledovali a drželi nám palce!" napsali na svém facebookovém profilu.

Konec potvrdila i společnost Telefónica, která provozuje placenou službu kabelové televize. "Společnost 11 TV production, s.r.o. (subdodavatel společnosti Metropol TV, s.r.o.) na žádost společnosti Metropol TV, spol. s r.o. ukončila šíření signálu programu TV Pětka. Z toho důvodu není v současné chvíli na pozici 19 žádný vysílaný obsah."

TV Pětka oznámila konec vysílání na Facebooku TV Pětka oznámila konec vysílání na Facebooku | Facebook

Už dříve se o konci stanice spekulovalo, moderátoři ani členové štábů dlouhodobě nedostávali zaplaceno. Vysílání je už nějakou dobu omezeno, televize přerušila vlastní výrobu a nasadila opakující se smyčky pořadů. Z dluhů nepomohl ani nový majitel.

Pětka začala vysílat loni 15. října. Od začátku lákala na známé tváře, nejradikálnějším projektem měla být Iveta Bartošová. Zprvu se totiž zdálo, že ji televize vytáhla z alkoholu a prášků a udělala z ní novou Ivetu.

Iveta se ale dlouho v kondici neudržela. Začala pít na prášky (což přiznala) a ve vysílání opakovaně blábolila nesmysly. Televize ji dokocne udělila pokutu 30 tisíc. Spolu s opětovným pádem zkrachovalé zpěvačky začala krachovat i televize. Těžko říct, jestli to úzce souviselo.

Video  Iveta živě v televizi po své show  - TV Pětka
Video se připravuje ...

O práci tak přišli například moderátoři Jan Antonín Duchoslav nebo Kateřina Kristelová. „Netočíme, protože nemáme zaplaceno,“ přiznala již dříve Blesku Kristelová, která uváděla pořad Bulvárek. „Od pondělka nebudou večerní pořady,“ řekl před týdnem Duchoslav smířeně.

TV Pětka spolu s Metropol TV spadala do portfolia podnikatele Luboše Měkoty, bývalého ředitele Mostecké uhelné a bývalého spolumajitele Czech Coal. Měkota byl jeden z manažerů, které obžalovali z praní špinavých peněz a obestavili jim účty a majetek, možná i právě proto do Pětky přestaly proudit peníze.

kubajakub ( 6. února 2013 07:05 )

Pěkná hovadina, že by nějaká zkrachovalá alkoholička a fetka spasila kohokoli. Pětka měla zkrátka smůlu. A Blíva je na smetišti a odtud se už nevyhrabe nikdy. Co bude následovat? Uchlastá a ufetuje se s tím svým dšdkem, který jí nalévá chlastem, cpe pilulemi a mlátí op hubě, zpuchlinu. Válejí se tam v té špíně a brzy půjdou pod most a bude konec, o stařenu už netojí nikdo, ona nemá naprosto co nabídnout, není matka, není zpěvačka, není ani žena,. Je -zatím!- živá mrtvola a brzy bude mrtvá mrtvola. Ahoj.

fandamilan ( 5. února 2013 23:36 )

Bartošová 5 vysála spolu s Rychtářem.Alespon bude od Bartošové klid.Stačí jedna mrdna 3tiková,která ale za promrda.ý život nic nedokázala.

elliana ( 5. února 2013 17:54 )

dusanku, nedělej ze sebe tydýta. Slibovaný koncert. Sám si psal. a najednou, že by ztráta paměti ???

mirkazam ( 5. února 2013 09:19 )

Ani se nedivím,že když přepláceli Bartošovou za ty její přiblblé kecy,že museli zkrachovat.Ti dva s Pepou, jim pěkně pustili žilou...

mirkazam ( 5. února 2013 09:15 )

Zobrazit celou diskusi