Bartošová si jako oběť vybrala Janu, kterou vykopli z castingu na SuperStar. Dívka chtěla vědět, zda má smysl ještě zpívat, atak poprosila o radu Bartošovou. Iveta si vzala na pomoc kameru a namířila na mladou, roztřesenou holku.

„Tady máme nastávající zpěvačku, která se jmenuje jak?“ zeptala se přísně Bartošová. „Jana,“ odpověděla skromně dívenka, která svírala v ruce lak na vlasy coby mikrofon a stála jako sloup u balkonových dveří v domě Bartošové.

Tréma z Ivety

Iveta pustila mladé zpěvačce hudební poklad a celou dobu ji točila na kameru. V té chvíli se vyděšené holce roztřásl hlas a vydala ze sebe jen tichoučký zvuk. „Já tě neslyším!“ upozornila ji Bartošová. Zpěvačka pak na plné hrdlo spustila píseň od Britney Spears. Když dozpívala, Bartošová obrátila kameru na sebe a začala hodnotit.

Slzy na krajíčku

„Konec? Tak já si myslím, že na to máš. Teď jsi nervózní, já to chápu. Máš krásnou barvu hlasu a jemné obrátko,“ usmívala se Iveta. Jenže Jana se téměř rozbrečela. „Vůbec to nebylo tak, jak jsem chtěla. Včera jsem to zpívala doma mnohem lépe,“ hájila se soutěžící. „Tak to natočíme ještě jednou, když budeš v klidu. Pěkná barva hlasu i frázování,“ navrhla Bartošová, která se v roli porotkyně cítila jako ryba ve vodě. Že by to byl skrytý náznak produkcím pěveckých show, že by Iveta ráda v takové porotě usedla?

Sice byla lepší než Palo Habera, protože zpěvačku neurážela ani nesvlékala pohledem, jak to má porotce ve zvyku, nicméně všichni mají ještě v nedávné paměti, že jí poslední realityshow na TV Pětka skončila fiaskem.