Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vrah milenců Aničky a Michala (†19): Brutálně vraždil kvůli nepořádku v bytě?

Anička a Michal: Mladý pár zemřel rukou vraha (25). Proč museli zemřít?
Anička a Michal: Mladý pár zemřel rukou vraha (25). Proč museli zemřít?  (Autor: Facebook.com)
Autor: simao, INT - 
12. ledna 2013
12:31

Smrt devatenáctiletých Aničky a Michala otřásla nejen pražskou Krčí. Zabil je brutálně, policie však okolnosti vraždy stále prošetřuje. Podle TV Nova je jejichem vrahem jejich spolubydlící (25) a internetový podvodník, který se k nim přistěhoval teprve před necelým půl rokem! Příčinou šíleného činů prý mohla být malichernost - nepořádek v bytě!

Studenti gymnázia Budějovická v Praze měli před maturitou, během letošní plesové sezony je čekal maturitní ples. Jenže na něj se už společně nevydají. Jejich mladé životy vyhasly zcela nečekaně, avšak značně brutálním způsobem.

Mladí milenci Anička a Michal (†19) zemřeli rukou šíleného vraha. Ten již byl dopaden - čtyři dny poté, co milenecký pár ubodal v Praze-Krči. Pětadvacetiletého mladíka již kriminalisté vypátrali a zadrželi. I oni se podivují nad tím, jak brutálně si počínal. Mladý pár svázal do kozelce a ubodal desítkami ran.

Proč to udělal, zatím oficiálně známé není. S jednou verzí však přišla TV Nova! Mohlo jít totiž o naprostou malichernost. Třeba o uklízení ve společném bytě. Podle informací televize se totiž mladík přistěhoval k páru do jejich pronajatého bytu teprve před necelým půl rokem - zareagoval tak prý na inzerát na internetu a stal se spolubydlícím obou milenců. Osudovým.

Obsadil jeden z pokojů v panelákovém bytě 4+1. A z něho i "pracoval". Živil se prý internetovými obchody, nebo spíše podvody, neboť inkasoval za zboží, které sice o internetu prodal, ale nikdy neodeslal, tvrdí Nova. Vraždit pak mohl kvůli malicherným neshodám. Pokud tuto verzi potvrdí policejní vyšetřování, bude mít již tak tragický příběh ještě smutnější rozměr.

vasek711 ( 13. ledna 2013 09:28 )

Jenom zastrelit?! Ja bych mu udelal na tyhle planete takovy peklo, az by litoval ze se vubec narodil.

peterwilliams ( 13. ledna 2013 04:14 )

to je fakt hofihofi byli to asi pěkní hajzlíci .

peterwilliams ( 13. ledna 2013 04:13 )

ale vrah byl sám podvodník

peterwilliams ( 13. ledna 2013 04:13 )

hofihofi jo přesáhlo to hranici, tak je musel pořádně nejdříve zmasakrovat,ale v jádru máš pravdu ,to souhlasím!!!

peterwilliams ( 13. ledna 2013 04:11 )

a co zaslouží vrah, politování?

Zobrazit celou diskusi