Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šokující video: Řidič sešrotovaného auta jede dál i s mrtvým kamarádem

Šílený řidič ujížděl s vrakem, v němž byl jeho mrtvý kamarád
Šílený řidič ujížděl s vrakem, v němž byl jeho mrtvý kamarád  (Autor: Reprofoto LiveLeak.com)
Autor: šim - 
23. ledna 2013
09:29

Neuvěřitelné video přišlo z ruské Jaroslavle, z města, u kterého při letecké katastrofě zahynul celý tamní hokejový tým Lokomotiv i s třemi Čechy na palubě. Ulicemi města se řítí vrak auta, v němž je kromě řidiče také jeho mrtvý kamarád.

Z auta se stala hromada šrotu po srážce s autobusem. S podivem zůstal vůz pojízdný. Ale řidič Toyoty Corolly ani přesto nezastavil a pokračoval dál v jízdě. Nevadila mu ani skutečnost, že ve vraku byl mrtvý jeho spolujezdec.

Nehoda se stala v obytné části města. Šílený řidič, který byl pod vlivem alkoholu, napálil do protijedoucího autobusu, který v tom okamžiku převážel dvacet lidí. Řidiči autobusu se podařilo srážku zvládnout a žádný z cestujících nebyl zraněn.

Podobné štěstí však neměl 33letý spolujezdec šíleného mladíka, který při nehodě zemřel. Jeho kamarád ani přesto nezastavil a projel několika dalšími ulicemi. Předtím, než zastavil před jedním z paneláků, zvládnul nabořit ještě jedno Subaru.

Řidič se po zastavení vozu dal na útěk. Očitý svědek celé zběsilé jízdy se však za ním rozběhl, dohonil ho a předal přivolané policii.

Rumprecht ( 24. ledna 2013 11:35 )

Tak to asi těžko, protože rozbitá Toyota vypadá jako zkorodovaná Felicia.

a-z- ( 23. ledna 2013 18:01 )

Vezl kámoše do špitálu. No a co?

lunatic ( 23. ledna 2013 12:17 )

A proto - k urnám nespěchat ! /zase dvojsmyslné sdělení .../

chlebasmaslem ( 23. ledna 2013 11:01 )

kde je to video?

Zobrazit celou diskusi