Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Amnestovaný zločinec: Po pár hodinách na svobodě zabíjel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk - Pavel Machan)
Autor: Jana Ulrichová - 
5. ledna 2013
12:45

Jen chvíli pobyl na svobodě muž (55), který se dostal z věznice na základě prezidentské amnestie. U přehrady Skalka na Chebsku totiž zabil jiného muže. Policisté už ho obvinili.

Podle svědků spolu oba muži strávili noc z v jedné z chebských heren. Co se dělo pak, zatím není jasné. Zřejmě se ale dostali do konfliktu, který skončil smrtí druhého muže. Následující den ho totiž našli lidé už bez známek života v chatové oblasti Kachní kámen u přehrady Skalka. Údajně měl rány v obličeji. Policisté jsou zatím na informace skoupí.

Potvrdili už ale, že amnestovaný vězeň měl na smrti muže podíl. „Podezřelý byl zadržen a obviněn ze zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti,“ potvrdil policejní mluvčí Pavel Valenta. Amnestovaný zločinec se zřejmě rychle vrátí za mříže. Teď totiž čeká v cele, zda jej soudce pošle do vazby.

alenam ( 7. ledna 2013 00:22 )

alenam ( 7. ledna 2013 00:21 )

hlupačko neznalá faktů

venxa ( 6. ledna 2013 19:13 )

Gogo soude podle tveho rozhorceni tak ty jsi mezi tu komunistickou luzu v Lidovych Milicich jako preplaceny a komunisty oslavovany a protezovany hornik-udernik zrejme patril take.

keep.smiling ( 6. ledna 2013 18:59 )

díky za moudrý příspěvek do diskuze. S tím nelze jinak, než souhlasit.

gogo ( 6. ledna 2013 12:59 )

Naprostý souhlas. Jen podotýkám, že to můžete "svobodně" napsat ale on se tomu bude jen svobodně smát ... Jako u všeho co v té naší pseudosvobodě bují ...

Zobrazit celou diskusi