Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zátah na Teplicku: Zabavili drogy za 6.5 milionu

Video se připravuje ...
Autor: ljš, lac - 
23. listopadu 2012
21:11

Pořádný úspěch si připsali policisté na Teplicku. Ve vietnamské tržnici na Moldavě se jim podařilo zajistit drogy, které by překupníci na černém trhu prodali za šest a půl milionu korun.

Zátah na vietnamské tržnici na Moldavě se zaměřením na drogy byl pro policisty úspěšný. V jednom z objektů blízko česko-německé hranice zajistili čtyři a půl kilogramu pervitinu a skoro šest kilogramů usušených rostlin konopí.

„Pervitin se prodává v zahraničí pod názvem Krystal a zvlášť v NSR je po něm vysoká poptávka,“ řekl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek. V souvislosti s drogami byli obviněni tři cizinci, dva muži a žena. Ta je stíháná na svobodě, obviněné poslal soudce do vazby.

Za prodej zabaveného pervitinu by na černém trhu cizinci získali kolem čtyř a půl miliónu korun. Za marihuanu přes dva milióny korun.

inqizitor ( 24. listopadu 2012 16:38 )

Daně/dávky och.cávaj stejně jako Češi, pokud se vám nezdá jejich zboží, neni nic jednoduššího to nekupovat.. tim se vytrestaj nejvíc Co se týče drog, je to tu přehledně rozdělený, trávu mají na maloměstech Vietnamci, ve větších dejmě tomu krajských městech pěstujou v malym množství Češi a ve velkym Vietnamci. Heroin Piko si dělí Balkánci s Čechama, v Praze pro ně dělaj pěšáky Afričani, s tím, že poslední roky se do tvrdých drog pletou i Vietnamci. Extázi, houbičky nebo LSD prodává na diskotékách každej jouda.. takže zas neházejte všechno jen na ně

komentator ( 24. listopadu 2012 12:26 )

Proč si policie nevyšlápné na RÁKOSNÍKY! Rákosníci prodávají padělané zboží, neplatí daně, parazitují na zdravotním a sociálním syszému! A co je nejhorší, rákosnické mafie prodávají narkotika. Daňové úniky rákosníků poškozují státní kasu o těžké miliardy!! A Lihoslav Kraďousek to toleruje! Co dělá Nečasova vláda? Říká se, že rakosníci upláci ODS a TOP 09!!

slimstar ( 24. listopadu 2012 11:37 )

vietnamci jsou vychcaní hajzlové, ale hlavne v praze, a takový lidé budou moralizovat a poučovat české lidi, když přijedete nakupolat na libuši ve smradlavé písnici, samí halzlové co prodávají závadné a zdraví škodlivé podřadní zboží!!! Oblečení spúsobuje rakovinu, protože je zloženo z težkých kovú a nekvalitného recyklovaného odpadu. Podle mně jen hlupáci a idioti co se chcou nabalit jim sednou na lep. Prodévají padelané hodinky a rúzné padelané značky. Hlavne značky jako 8888 a 9999 na autě, to sou největší hajzlovéééé

inqizitor ( 24. listopadu 2012 04:53 )

ano, ono přece kdyby s trávou neobchodovali Vietnamci tak by to nedělal nikdo jiný, když u nás hulí nejvíc lidí v Evropě že?

smeagol ( 24. listopadu 2012 00:16 )

Inu, nasi mili, mali, pracoviti spoluobcane.

Zobrazit celou diskusi